417 retete postate
417 retete postate
Pregatire
2 ore
Preparare
35 minute
Favorita de
1 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
2 ore
Preparare
35 minute
Favorita de
1 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareAm adaugat faina cernuta intr-un bol incapator, iar in mijlocul acesteia am facut o adancitura unde am pus drojdia faramitata intre degete, verdeturile de Provence si apa calduta. Dupa o scurta omogenizare am adaugat si uleiul, continuand sa framant pana l-am integrat complet. Am format o bila de aluat pe care am lasat-o la dospit acoperita, la temperatura camerei, pana si-a dublat volumul.
Am adaugat faina cernuta intr-un bol incapator, iar in mijlocul acesteia am facut o adancitura unde am pus drojdia faramitata intre degete, verdeturile de Provence si apa calduta. Dupa o scurta omogenizare am adaugat si uleiul, continuand sa framant pana l-am integrat complet. Am format o bila de aluat pe care am lasat-o la dospit acoperita, la temperatura camerei, pana si-a dublat volumul.
Dupa dospire am impartit aluatul in doua bucati. Am intins fiecare bucata sub forma dreptunghiulara si am rulat ca la cozonac. Am pus ruloul obtinut in tava de cozonac, tapetata cu hartie de copt si am mai lasat la dospit circa 10 minute, timp in care am preincalzit cuptorul. Daca optati si pentru seminte de susan, ungeti painea cu putina apa si apoi presarati semintele. Am introdus apoi tavile in cuptor pentru circa 30-35 de minute, la foc potrivit, pana suprafata devine aurie. Dupa racire, painea se feliaza perfect cu un cutit cu lama bine ascutita. Daca incercati si voi reteta, sa ne spuneti cum vi se pare!
Dupa dospire am impartit aluatul in doua bucati. Am intins fiecare bucata sub forma dreptunghiulara si am rulat ca la cozonac. Am pus ruloul obtinut in tava de cozonac, tapetata cu hartie de copt si am mai lasat la dospit circa 10 minute, timp in care am preincalzit cuptorul. Daca optati si pentru seminte de susan, ungeti painea cu putina apa si apoi presarati semintele. Am introdus apoi tavile in cuptor pentru circa 30-35 de minute, la foc potrivit, pana suprafata devine aurie. Dupa racire, painea se feliaza perfect cu un cutit cu lama bine ascutita. Daca incercati si voi reteta, sa ne spuneti cum vi se pare!
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Am adaugat faina cernuta intr-un bol incapator, iar in mijlocul acesteia am facut o adancitura unde am pus drojdia faramitata intre degete, verdeturile de Provence si apa calduta. Dupa o scurta omogenizare am adaugat si uleiul, continuand sa framant pana l-am integrat complet. Am format o bila de aluat pe care am lasat-o la dospit acoperita, la temperatura camerei, pana si-a dublat volumul.
Am adaugat faina cernuta intr-un bol incapator, iar in mijlocul acesteia am facut o adancitura unde am pus drojdia faramitata intre degete, verdeturile de Provence si apa calduta. Dupa o scurta omogenizare am adaugat si uleiul, continuand sa framant pana l-am integrat complet. Am format o bila de aluat pe care am lasat-o la dospit acoperita, la temperatura camerei, pana si-a dublat volumul.
Dupa dospire am impartit aluatul in doua bucati. Am intins fiecare bucata sub forma dreptunghiulara si am rulat ca la cozonac. Am pus ruloul obtinut in tava de cozonac, tapetata cu hartie de copt si am mai lasat la dospit circa 10 minute, timp in care am preincalzit cuptorul. Daca optati si pentru seminte de susan, ungeti painea cu putina apa si apoi presarati semintele. Am introdus apoi tavile in cuptor pentru circa 30-35 de minute, la foc potrivit, pana suprafata devine aurie. Dupa racire, painea se feliaza perfect cu un cutit cu lama bine ascutita. Daca incercati si voi reteta, sa ne spuneti cum vi se pare!
Dupa dospire am impartit aluatul in doua bucati. Am intins fiecare bucata sub forma dreptunghiulara si am rulat ca la cozonac. Am pus ruloul obtinut in tava de cozonac, tapetata cu hartie de copt si am mai lasat la dospit circa 10 minute, timp in care am preincalzit cuptorul. Daca optati si pentru seminte de susan, ungeti painea cu putina apa si apoi presarati semintele. Am introdus apoi tavile in cuptor pentru circa 30-35 de minute, la foc potrivit, pana suprafata devine aurie. Dupa racire, painea se feliaza perfect cu un cutit cu lama bine ascutita. Daca incercati si voi reteta, sa ne spuneti cum vi se pare!
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!