Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Gnocchi de cartofi dulci cu sos de unt brun si rucolla

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Gnocchi de cartofi dulci cu sos de unt brun si rucolla
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Gnocchi de cartofi dulci cu sos de unt brun si rucolla

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Galuste pufoase din cartofi dulci.

Gnocchi de cartofi dulci cu sos de unt brun si rucolla

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Galuste pufoase din cartofi dulci.

Ingrediente

Portii:
  • 650 gr cartof dulce
  • 115 gr faina
  • 0.5 lingurita sare
  • 0.5 lingurita nucsoara macinata
  • 1 buc galbenus de ou
  • 55 gr unt
  • 2 cani rucola
  • dupa gust branza Pecorino
  • 1cartof dulce
    650 gr
  • 2faina
    115 gr
  • 3sare
    0.5 lingurita
  • 4nucsoara macinata
    0.5 lingurita
  • 5galbenus de ou
    1 buc
  • 6unt
    55 gr
  • 7rucola
    2 cani
  • 8branza Pecorino
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.