Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Prajitura cu dovleac si fulgi de ovaz

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2365 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Prajitura cu dovleac si fulgi de ovaz
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Prajitura cu dovleac si fulgi de ovaz

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2365 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

20 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prajitura umeda si pufoasa cu piure de dovleac, faina si fulgi de ovaz cu sos caramel si sirop de artar.

Prajitura cu dovleac si fulgi de ovaz

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

20 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Prajitura umeda si pufoasa cu piure de dovleac, faina si fulgi de ovaz cu sos caramel si sirop de artar.

Ingrediente

Portii:
Compozitie prajitura
  • 160 gr piure de dovleac
  • 180 gr unt
  • 150 gr zahar
  • 1 buc oua
  • 1 buc galbenus de ou
  • 150 gr faina
  • 60 gr faina de ovaz
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 1 lingurita coaja de portocala
  • 0.25 lingurita sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 linguri fulgi de ovaz
  • 1piure de dovleac
    160 gr
  • 2unt
    180 gr
  • 3zahar
    150 gr
  • 4oua
    1 buc
  • 5galbenus de ou
    1 buc
  • 6faina
    150 gr
  • 7faina de ovaz
    60 gr
  • 8scortisoara macinata
    1 lingurita
  • 9coaja de portocala
    1 lingurita
  • 10sare
    0.25 lingurita
  • 11praf de copt
    1 lingurita
  • 12fulgi de ovaz
    2 linguri
Sos caramel
  • 80 gr zahar brun
  • praf de sare
  • 30 ml smantana pentru gatit
  • 60 ml sirop de artar
  • 40 gr unt
  • 0.25 lingurita scortisoara macinata
  • 1zahar brun
    80 gr
  • 2sare
    praf de
  • 3smantana pentru gatit
    30 ml
  • 4sirop de artar
    60 ml
  • 5unt
    40 gr
  • 6scortisoara macinata
    0.25 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.