125 retete postate
125 retete postate
Pregatire
10 minute
Preparare
1 ora 30 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
MART. | ||||||
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
10 minute
Preparare
1 ora 30 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
MART. | ||||||
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareOrezul se spala si se pune la fiert cu un praf de sare in cei 320 ml de apa, timp de aproximativ 15 minute. Se lasa la racit.
Orezul se spala si se pune la fiert cu un praf de sare in cei 320 ml de apa, timp de aproximativ 15 minute. Se lasa la racit.
Zuchinniul spalat se curata si se taie rondele. Se unge o tigaie non-aderenta cu putin ulei si se pun rondelele de zuchinni pana se rumenesc pe ambele parti. Se scot pe o farfurie si se presara cu usturoiul dat pe razatoare, patrunjel tocat si putina sare.
Zuchinniul spalat se curata si se taie rondele. Se unge o tigaie non-aderenta cu putin ulei si se pun rondelele de zuchinni pana se rumenesc pe ambele parti. Se scot pe o farfurie si se presara cu usturoiul dat pe razatoare, patrunjel tocat si putina sare.
Tofu si avocado se taie felii subtiri.
Tofu si avocado se taie felii subtiri.
Pe suportul de bambus destinat pentru sushi se pune cate o foaie de alge pe care se intinde orez, lasand o margine de 5 mm libera pe latime. Se umple cu bucatelele de tofu, de avocado si rosii uscate doua dintre foile de alge, iar celelalte doua cu zuchinni.
Pe suportul de bambus destinat pentru sushi se pune cate o foaie de alge pe care se intinde orez, lasand o margine de 5 mm libera pe latime. Se umple cu bucatelele de tofu, de avocado si rosii uscate doua dintre foile de alge, iar celelalte doua cu zuchinni.
Marginea lasata libera se umezeste cu putina apa pentru a se lipi sushi-ul. Se ruleaza cu ajutorul suportului de bambus in forma de cilindru sau de prisma, betisoarele din bambus ne permit sa dam si aceasta forma, presand bine ruloul de sushi cu degetele) si se preseaza bine marginea pentru a se lipi.
Marginea lasata libera se umezeste cu putina apa pentru a se lipi sushi-ul. Se ruleaza cu ajutorul suportului de bambus in forma de cilindru sau de prisma, betisoarele din bambus ne permit sa dam si aceasta forma, presand bine ruloul de sushi cu degetele) si se preseaza bine marginea pentru a se lipi.
Se da la rece pentru o ora, dupa care se taie pe liniutele marcate pe foile de alge. Se serveste cu sos de soia sau daca dorit pasta wasabi, ghimbir murat etc. Eu nu le-am folosit pe cele doua din urma la aceasta reteta.
Se da la rece pentru o ora, dupa care se taie pe liniutele marcate pe foile de alge. Se serveste cu sos de soia sau daca dorit pasta wasabi, ghimbir murat etc. Eu nu le-am folosit pe cele doua din urma la aceasta reteta.
Se decoreaza cu castravete, salata rucola, valeriana etc.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Orezul se spala si se pune la fiert cu un praf de sare in cei 320 ml de apa, timp de aproximativ 15 minute. Se lasa la racit.
Orezul se spala si se pune la fiert cu un praf de sare in cei 320 ml de apa, timp de aproximativ 15 minute. Se lasa la racit.
Zuchinniul spalat se curata si se taie rondele. Se unge o tigaie non-aderenta cu putin ulei si se pun rondelele de zuchinni pana se rumenesc pe ambele parti. Se scot pe o farfurie si se presara cu usturoiul dat pe razatoare, patrunjel tocat si putina sare.
Zuchinniul spalat se curata si se taie rondele. Se unge o tigaie non-aderenta cu putin ulei si se pun rondelele de zuchinni pana se rumenesc pe ambele parti. Se scot pe o farfurie si se presara cu usturoiul dat pe razatoare, patrunjel tocat si putina sare.
Tofu si avocado se taie felii subtiri.
Tofu si avocado se taie felii subtiri.
Pe suportul de bambus destinat pentru sushi se pune cate o foaie de alge pe care se intinde orez, lasand o margine de 5 mm libera pe latime. Se umple cu bucatelele de tofu, de avocado si rosii uscate doua dintre foile de alge, iar celelalte doua cu zuchinni.
Pe suportul de bambus destinat pentru sushi se pune cate o foaie de alge pe care se intinde orez, lasand o margine de 5 mm libera pe latime. Se umple cu bucatelele de tofu, de avocado si rosii uscate doua dintre foile de alge, iar celelalte doua cu zuchinni.
Marginea lasata libera se umezeste cu putina apa pentru a se lipi sushi-ul. Se ruleaza cu ajutorul suportului de bambus in forma de cilindru sau de prisma, betisoarele din bambus ne permit sa dam si aceasta forma, presand bine ruloul de sushi cu degetele) si se preseaza bine marginea pentru a se lipi.
Marginea lasata libera se umezeste cu putina apa pentru a se lipi sushi-ul. Se ruleaza cu ajutorul suportului de bambus in forma de cilindru sau de prisma, betisoarele din bambus ne permit sa dam si aceasta forma, presand bine ruloul de sushi cu degetele) si se preseaza bine marginea pentru a se lipi.
Se da la rece pentru o ora, dupa care se taie pe liniutele marcate pe foile de alge. Se serveste cu sos de soia sau daca dorit pasta wasabi, ghimbir murat etc. Eu nu le-am folosit pe cele doua din urma la aceasta reteta.
Se da la rece pentru o ora, dupa care se taie pe liniutele marcate pe foile de alge. Se serveste cu sos de soia sau daca dorit pasta wasabi, ghimbir murat etc. Eu nu le-am folosit pe cele doua din urma la aceasta reteta.
Se decoreaza cu castravete, salata rucola, valeriana etc.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!