Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciorba de perisoare din carne de vitel

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
 chef profile img

MBinder

62 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Ciorba de perisoare din carne de vitel
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciorba de perisoare din carne de vitel

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
chef profile img

MBinder

62 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Ciorba de perisoare face parte din retetele clasice ale bucatariei romanesti, fiecare gospodina avand trucurile ei pentru a face acest preparat mai savuros. In mod traditional, ciorba de perisoare are in componenta putin bors, insa versiunea pe care v-o propun e mai dulceaga, aciditatea si gustul acrisor provenind doar de la bulionul de rosii.

Ciorba de perisoare din carne de vitel

(*)(*)(*)(*)(*) ( 3 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

MBinder
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Ciorba de perisoare face parte din retetele clasice ale bucatariei romanesti, fiecare gospodina avand trucurile ei pentru a face acest preparat mai savuros. In mod traditional, ciorba de perisoare are in componenta putin bors, insa versiunea pe care v-o propun e mai dulceaga, aciditatea si gustul acrisor provenind doar de la bulionul de rosii.

Ingrediente

Portii:
  • 2 l supa de vita
  • 2 l apa
  • 1 buc morcovi
  • 1 buc pastarnac
  • 1 buc radacina de patrunjel
  • 0.5 buc telina
  • 1 buc ardei gras
  • 1.5 buc ceapa
  • 2 lingurite sare
  • 1 lingurita piper
  • 300 gr pulpa de vitel
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri orez
  • 5 gr cimbru
  • 5 gr marar
  • 10 gr patrunjel
  • 1 buc oua
  • 100 ml smantana
  • 300 ml bulion
  • 30 ml ulei
  • 1supa de vita
    2 l
  • 2apa
    2 l
  • 3morcovi
    1 buc
  • 4pastarnac
    1 buc
  • 5radacina de patrunjel
    1 buc
  • 6telina
    0.5 buc
  • 7ardei gras
    1 buc
  • 8ceapa
    1.5 buc
  • 9sare
    2 lingurite
  • 10piper
    1 lingurita
  • 11pulpa de vitel
    300 gr
  • 12faina
    1 lingura
  • 13orez
    2 linguri
  • 14cimbru
    5 gr
  • 15marar
    5 gr
  • 16patrunjel
    10 gr
  • 17oua
    1 buc
  • 18smantana
    100 ml
  • 19bulion
    300 ml
  • 20ulei
    30 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Masina de tocat carne M 8 - Westmark
290 leiÎn stoc
Set oale inox, 7 piese, "Resto - Demeyere
990 leiÎn stoc
Separator galbenus, plastic - Kitchen Craft
24 leiÎn stoc
Separator oua - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Rasnita de condimente - Westmark
40 leiÎn stoc
Masina de tocat carne M 10 - Westmark
365 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 800 W - Zokura
390 leiÎn stoc
Separator oua 3 in 1, plastic - OXO
21 leiÎn stoc
Oala inox, cu capac, 20cm/5,5L - Kitchen Craft
290 leiÎn stoc
Oala ceramica, 30cm/7L, Burgundy - Emile Henry
480 leiÎn stoc
Oala ceramica, 26cm/4L, Charcoal - Emile Henry
490 leiÎn stoc

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/004eba25-7800-4def-bfc6-89153b95a9e0.jpg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Cooking Art
Legend Chef gatesc.co
https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/ab237d81-8399-4c5f-a04e-c2c685e26d0d.JPG
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Sidy
Chef gatesc.co

Recenzii (3)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
3 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (3)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Cooking Art
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 24, 12:57
Gustoasa si satioasa!  |  Reteta gatita
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 19, 03:06
Buna si gustoasa!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Sidy
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iul. 19, 09:25
Senzationala  |  Reteta gatita
Ciorba de perisoare este una din preferatele mele. Cate gospodine, atatea retete de ciorba, cred... Reteta se poate adapta in functie de preferinte, adica ciorbita poate fi alba cu smantana sau rosie cu bulion.
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.