Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Salata de dovleac, sfecla si naut crocant

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Oana Ramona

93 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Salata de dovleac, sfecla si naut crocant
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Salata de dovleac, sfecla si naut crocant

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Oana Ramona

93 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Categorii:  Salate , Vegetariana

Pregatire

10 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Culoare-n farfurie: dovleac si sfecla la cuptor, naut copt si el. Rucola si un delicios sos de tahini, suc de lamaie si apa in care am mai adaugat si putin ulei infuzat cu usturoi si sare. O varianta de altfel foarte buna pentru a inlocui maioneza pentru cei care cauta alternative.

Salata de dovleac, sfecla si naut crocant

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Salate , Vegetariana

Pregatire

10 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Salate , Vegetariana
Oana Ramona
Mini Chef
gatesc.co

Prezentare

Culoare-n farfurie: dovleac si sfecla la cuptor, naut copt si el. Rucola si un delicios sos de tahini, suc de lamaie si apa in care am mai adaugat si putin ulei infuzat cu usturoi si sare. O varianta de altfel foarte buna pentru a inlocui maioneza pentru cei care cauta alternative.

Ingrediente

Portii:
  • 200 gr dovleac placintar
  • 100 gr sfecla
  • 120 gr naut din conserva
  • 60 gr rucola
  • 100 gr iaurt grecesc
  • 2 linguri pasta tahini
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 2 catei usturoi
  • dupa gust sare
  • 50 ml ulei de masline
  • 0.5 lingurita scortisoara
  • 0.5 lingurita chimion
  • 0.5 lingurita coriandru macinat
  • 1dovleac placintar
    200 gr
  • 2sfecla
    100 gr
  • 3naut din conserva
    120 gr
  • 4rucola
    60 gr
  • 5iaurt grecesc
    100 gr
  • 6pasta tahini
    2 linguri
  • 7suc de lamaie
    2 linguri
  • 8usturoi
    2 catei
  • 9sare
    dupa gust
  • 10ulei de masline
    50 ml
  • 11scortisoara
    0.5 lingurita
  • 12chimion
    0.5 lingurita
  • 13coriandru macinat
    0.5 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.