117 retete postate
117 retete postate
Pregatire
15 minute
Preparare
20 minute
Favorita de
4 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
15 minute
Preparare
20 minute
Favorita de
4 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareIncalzim cuptorul la 200°C pentru 15 minute, impreuna cu un vas rezistent pentru cuptor, o tigaie de fonta sau un vas de yena.
Incalzim cuptorul la 200°C pentru 15 minute, impreuna cu un vas rezistent pentru cuptor, o tigaie de fonta sau un vas de yena.
Intr-un bol adaugam ouale, zaharul si sarea. Amestecam bine cu un tel.
Intr-un bol adaugam ouale, zaharul si sarea. Amestecam bine cu un tel.
Adaugam faina si amestecam. Adaugam laptele si esenta de vanilie. Amestecam bine pana ajunge la consistenta aluatului de clatite.
Adaugam faina si amestecam. Adaugam laptele si esenta de vanilie. Amestecam bine pana ajunge la consistenta aluatului de clatite.
Adaugam cubul de unt in vasul din cuptor si il lasam sa se incinga 4-5 minute.
Adaugam cubul de unt in vasul din cuptor si il lasam sa se incinga 4-5 minute.
Scoatem vasul din cuptor, turnam compozitia si il reintroducem in cuptor pentru 15-20 minute pana cand clatita a crescut in inaltime si s-a format ca o barcuta.
Scoatem vasul din cuptor, turnam compozitia si il reintroducem in cuptor pentru 15-20 minute pana cand clatita a crescut in inaltime si s-a format ca o barcuta.
Scoatem vasul din cuptor, punem fructele preferate- eu am folosit capsune, adaugam miere/sirop de agave/dulceata sau simplu zahar pudra si o servim calda.
Scoatem vasul din cuptor, punem fructele preferate- eu am folosit capsune, adaugam miere/sirop de agave/dulceata sau simplu zahar pudra si o servim calda.
Aveti grija la vas ca este fierbinte. Cel mai bine folositi o paleta si transferati clatita pe o farfurie.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Incalzim cuptorul la 200°C pentru 15 minute, impreuna cu un vas rezistent pentru cuptor, o tigaie de fonta sau un vas de yena.
Incalzim cuptorul la 200°C pentru 15 minute, impreuna cu un vas rezistent pentru cuptor, o tigaie de fonta sau un vas de yena.
Intr-un bol adaugam ouale, zaharul si sarea. Amestecam bine cu un tel.
Intr-un bol adaugam ouale, zaharul si sarea. Amestecam bine cu un tel.
Adaugam faina si amestecam. Adaugam laptele si esenta de vanilie. Amestecam bine pana ajunge la consistenta aluatului de clatite.
Adaugam faina si amestecam. Adaugam laptele si esenta de vanilie. Amestecam bine pana ajunge la consistenta aluatului de clatite.
Adaugam cubul de unt in vasul din cuptor si il lasam sa se incinga 4-5 minute.
Adaugam cubul de unt in vasul din cuptor si il lasam sa se incinga 4-5 minute.
Scoatem vasul din cuptor, turnam compozitia si il reintroducem in cuptor pentru 15-20 minute pana cand clatita a crescut in inaltime si s-a format ca o barcuta.
Scoatem vasul din cuptor, turnam compozitia si il reintroducem in cuptor pentru 15-20 minute pana cand clatita a crescut in inaltime si s-a format ca o barcuta.
Scoatem vasul din cuptor, punem fructele preferate- eu am folosit capsune, adaugam miere/sirop de agave/dulceata sau simplu zahar pudra si o servim calda.
Scoatem vasul din cuptor, punem fructele preferate- eu am folosit capsune, adaugam miere/sirop de agave/dulceata sau simplu zahar pudra si o servim calda.
Aveti grija la vas ca este fierbinte. Cel mai bine folositi o paleta si transferati clatita pe o farfurie.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!