467 retete postate
467 retete postate
Pregatire
15 minute
Preparare
45 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
15 minute
Preparare
45 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareSe curata nautul bob cu bob, se spala si se lasa de seara pana dimineata la inmuiat in apa. Se clateste nautul inmuiat in mai multe ape, apoi se acopera de 2-3 degete cu apa. Se adauga sarea, un strop de ulei de masline si legumele uscate si se pune la fiert, pana se inmoaie bine.
Se curata nautul bob cu bob, se spala si se lasa de seara pana dimineata la inmuiat in apa. Se clateste nautul inmuiat in mai multe ape, apoi se acopera de 2-3 degete cu apa. Se adauga sarea, un strop de ulei de masline si legumele uscate si se pune la fiert, pana se inmoaie bine.
Feliile de jambon se infasoara ca tigaretele, apoi se infig fiecare pe cate o scobitoare de bambus, sub forma ondulata.
Feliile de jambon se infasoara ca tigaretele, apoi se infig fiecare pe cate o scobitoare de bambus, sub forma ondulata.
Morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel se curata, se spala si se dau prin razatoarea mica. Cateii de usturoi curatati se feliaza si ceapa se taie marunt. Se incinge un strop de ulei, apoi se prajesc bucatile de jambon infipte pe scobitori. Se scot pe un servetel absorbant si se indeparteaza scobitorile dupa ce s-au racit. In uleiul incins ramas se caleste tot zarzavatul, pana ce se inmoaie. Se adauga pasta de tomate si boiaua de ardei.
Morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel se curata, se spala si se dau prin razatoarea mica. Cateii de usturoi curatati se feliaza si ceapa se taie marunt. Se incinge un strop de ulei, apoi se prajesc bucatile de jambon infipte pe scobitori. Se scot pe un servetel absorbant si se indeparteaza scobitorile dupa ce s-au racit. In uleiul incins ramas se caleste tot zarzavatul, pana ce se inmoaie. Se adauga pasta de tomate si boiaua de ardei.
Se scurge nautul fiert si se amesteca cu zarzavatul inabusit, apoi se dau la blender, adaugand cate putin din apa in care a fiert nautul si dupa gust, cateva fire de marar verde, pana ce ajungem la consistenta dorita a supei.
Se scurge nautul fiert si se amesteca cu zarzavatul inabusit, apoi se dau la blender, adaugand cate putin din apa in care a fiert nautul si dupa gust, cateva fire de marar verde, pana ce ajungem la consistenta dorita a supei.
Se serveste cu bucatile de jambon prajit, decorat cu bobite de naut fiert si un pic de boia. Pofta buna!
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Se curata nautul bob cu bob, se spala si se lasa de seara pana dimineata la inmuiat in apa. Se clateste nautul inmuiat in mai multe ape, apoi se acopera de 2-3 degete cu apa. Se adauga sarea, un strop de ulei de masline si legumele uscate si se pune la fiert, pana se inmoaie bine.
Se curata nautul bob cu bob, se spala si se lasa de seara pana dimineata la inmuiat in apa. Se clateste nautul inmuiat in mai multe ape, apoi se acopera de 2-3 degete cu apa. Se adauga sarea, un strop de ulei de masline si legumele uscate si se pune la fiert, pana se inmoaie bine.
Feliile de jambon se infasoara ca tigaretele, apoi se infig fiecare pe cate o scobitoare de bambus, sub forma ondulata.
Feliile de jambon se infasoara ca tigaretele, apoi se infig fiecare pe cate o scobitoare de bambus, sub forma ondulata.
Morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel se curata, se spala si se dau prin razatoarea mica. Cateii de usturoi curatati se feliaza si ceapa se taie marunt. Se incinge un strop de ulei, apoi se prajesc bucatile de jambon infipte pe scobitori. Se scot pe un servetel absorbant si se indeparteaza scobitorile dupa ce s-au racit. In uleiul incins ramas se caleste tot zarzavatul, pana ce se inmoaie. Se adauga pasta de tomate si boiaua de ardei.
Morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel se curata, se spala si se dau prin razatoarea mica. Cateii de usturoi curatati se feliaza si ceapa se taie marunt. Se incinge un strop de ulei, apoi se prajesc bucatile de jambon infipte pe scobitori. Se scot pe un servetel absorbant si se indeparteaza scobitorile dupa ce s-au racit. In uleiul incins ramas se caleste tot zarzavatul, pana ce se inmoaie. Se adauga pasta de tomate si boiaua de ardei.
Se scurge nautul fiert si se amesteca cu zarzavatul inabusit, apoi se dau la blender, adaugand cate putin din apa in care a fiert nautul si dupa gust, cateva fire de marar verde, pana ce ajungem la consistenta dorita a supei.
Se scurge nautul fiert si se amesteca cu zarzavatul inabusit, apoi se dau la blender, adaugand cate putin din apa in care a fiert nautul si dupa gust, cateva fire de marar verde, pana ce ajungem la consistenta dorita a supei.
Se serveste cu bucatile de jambon prajit, decorat cu bobite de naut fiert si un pic de boia. Pofta buna!
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!