Aceasta reteta este o supa picanta si aromata cu pui si lapte de cocos, una dintre minunatiile bucatariei thailandeze. Rafinata si extrem de aromata, cu miresme florale, de citrice si alte condimente asiatice, bucataria thailandeza ne introduce intr-un taram misterios, caracterizat de o vegetatie tropicala luxurianta, in care lumea isi desfasoara viata dupa reguli de mii de ani, guvernate de religia budhista. Aceasta supa Thai foloseste niste condimente care au rol si de plante medicinale (ghimbir proaspat, usturoi, ardei iute, coriandru proaspat, frunze de lime), de aceea este foarte sanatoasa si cu asemenea ingrediente nu are cum sa nu iasa super buna. In Thailanda regula este... focul la maxim! Asa ca vom face o supa de pui la foc mare de tot, nu conteaza daca nu iese limpede, doar e cu lapte de cocos...
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!