În mod tradiţional servit cu bere bock în primăvară, Bockwurst este acum unul dintre cârnaţii principali serviţi în timpul Oktoberfest. Acest cârnat este făcut cu un amestec de carne de vită şi carne de porc, dar spre deosebire de bratwurst, este făcut cu o proporţie mai mare de carne de vită decât carnea de porc şi este aromatizat cu arpagic tocat delicat şi aromă de cuişoare.
Există mai multe tipuri de carne de vită pe piaţă, deci asigura-te că îi ceri măcelarului carne de viţel de lapte nu mai mare de 12 săptămâni. Această carne cremoasa, albă şi fină, va da cel mai bun gust şi textura cârnaţilor. De asemenea, vei avea nevoie de o maşină de tocat şi de un accesoriu de umplut cârnaţi.
Este posibil să fii tentat să îţi prepari imediat cârnaţii, însă îmbătrânirea este importantă pentru dezvoltarea aromei, deci nu trece peste acest pas final.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!