68 retete postate
68 retete postate
Pregatire
30 minute
Preparare
30 minute
Favorita de
2 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
30 minute
Preparare
30 minute
Favorita de
2 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareIn primul rand ne ocupam de pestele pangasius. Se decongeleaza, apoi dupa ce s-a decongelat, il stergem cu hartie de bucatarie, il punem pe tava tapetata cu hartie de copt, il condimentam cu condimentul de peste, usturoiul granulat, sare si piper. Il punem la cuptorul incins la 250°C, 10-15 minute.
In primul rand ne ocupam de pestele pangasius. Se decongeleaza, apoi dupa ce s-a decongelat, il stergem cu hartie de bucatarie, il punem pe tava tapetata cu hartie de copt, il condimentam cu condimentul de peste, usturoiul granulat, sare si piper. Il punem la cuptorul incins la 250°C, 10-15 minute.
Ne ocupam de bucata de vanata, o crestam putin cu cutitul, o punem pe tava tapetata cu hartie de copt, dam la cuptor 10-15 minute la 250°C pana cand este coapta bine. Dupa ce s-a copt, o decojim, o tocam si o lasam sa se scurga.
Ne ocupam de bucata de vanata, o crestam putin cu cutitul, o punem pe tava tapetata cu hartie de copt, dam la cuptor 10-15 minute la 250°C pana cand este coapta bine. Dupa ce s-a copt, o decojim, o tocam si o lasam sa se scurga.
Curatam legumele si le spalam, le taiem cubulete sau fasii, ciupercile le scurgem de lichid, midiile le decongelam si le spalam, ouale se bat bine.
Curatam legumele si le spalam, le taiem cubulete sau fasii, ciupercile le scurgem de lichid, midiile le decongelam si le spalam, ouale se bat bine.
Intr-o tigaie adanca adaug uleiul ceapa, ardeiul si usturoiul, le calim putin, apoi putem adauga vanata coapta, rosia taiata cuburi, midiile, punem capacul ca fiecare sa se poata gati bine, iar dupa ce legumele si midiile sunt gatite bine, punem ouale batute deasupra si amestecam, punem sarea, mai lasam 2-3 minute si garnitura noastra e gata.
Intr-o tigaie adanca adaug uleiul ceapa, ardeiul si usturoiul, le calim putin, apoi putem adauga vanata coapta, rosia taiata cuburi, midiile, punem capacul ca fiecare sa se poata gati bine, iar dupa ce legumele si midiile sunt gatite bine, punem ouale batute deasupra si amestecam, punem sarea, mai lasam 2-3 minute si garnitura noastra e gata.
Servim legumele cu midii cu pestele pangasius. Optional cu un sos de usturoi cu smantana. Pofta buna.
Servim legumele cu midii cu pestele pangasius. Optional cu un sos de usturoi cu smantana. Pofta buna.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
In primul rand ne ocupam de pestele pangasius. Se decongeleaza, apoi dupa ce s-a decongelat, il stergem cu hartie de bucatarie, il punem pe tava tapetata cu hartie de copt, il condimentam cu condimentul de peste, usturoiul granulat, sare si piper. Il punem la cuptorul incins la 250°C, 10-15 minute.
In primul rand ne ocupam de pestele pangasius. Se decongeleaza, apoi dupa ce s-a decongelat, il stergem cu hartie de bucatarie, il punem pe tava tapetata cu hartie de copt, il condimentam cu condimentul de peste, usturoiul granulat, sare si piper. Il punem la cuptorul incins la 250°C, 10-15 minute.
Ne ocupam de bucata de vanata, o crestam putin cu cutitul, o punem pe tava tapetata cu hartie de copt, dam la cuptor 10-15 minute la 250°C pana cand este coapta bine. Dupa ce s-a copt, o decojim, o tocam si o lasam sa se scurga.
Ne ocupam de bucata de vanata, o crestam putin cu cutitul, o punem pe tava tapetata cu hartie de copt, dam la cuptor 10-15 minute la 250°C pana cand este coapta bine. Dupa ce s-a copt, o decojim, o tocam si o lasam sa se scurga.
Curatam legumele si le spalam, le taiem cubulete sau fasii, ciupercile le scurgem de lichid, midiile le decongelam si le spalam, ouale se bat bine.
Curatam legumele si le spalam, le taiem cubulete sau fasii, ciupercile le scurgem de lichid, midiile le decongelam si le spalam, ouale se bat bine.
Intr-o tigaie adanca adaug uleiul ceapa, ardeiul si usturoiul, le calim putin, apoi putem adauga vanata coapta, rosia taiata cuburi, midiile, punem capacul ca fiecare sa se poata gati bine, iar dupa ce legumele si midiile sunt gatite bine, punem ouale batute deasupra si amestecam, punem sarea, mai lasam 2-3 minute si garnitura noastra e gata.
Intr-o tigaie adanca adaug uleiul ceapa, ardeiul si usturoiul, le calim putin, apoi putem adauga vanata coapta, rosia taiata cuburi, midiile, punem capacul ca fiecare sa se poata gati bine, iar dupa ce legumele si midiile sunt gatite bine, punem ouale batute deasupra si amestecam, punem sarea, mai lasam 2-3 minute si garnitura noastra e gata.
Servim legumele cu midii cu pestele pangasius. Optional cu un sos de usturoi cu smantana. Pofta buna.
Servim legumele cu midii cu pestele pangasius. Optional cu un sos de usturoi cu smantana. Pofta buna.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!