Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Garnitura din legume cu midii si peste pangasius

(*)(*)(*)(*)(*) (5)
 chef profile img

Daia gătește!

68 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Garnitura din legume cu midii si peste pangasius
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Garnitura din legume cu midii si peste pangasius

(*)(*)(*)(*)(*) (5)
chef profile img

Daia gătește!

68 retete postate

gatesc.co
Mini Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

O reteta interesanta, care merita incercata.

Garnitura din legume cu midii si peste pangasius

(*)(*)(*)(*)(*) ( 5 )
aprilie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Daia gătește!
Mini Chef
gatesc.co

Prezentare

O reteta interesanta, care merita incercata.
aprilie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
Pestele
  • 500 gr file de peste pangasius
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura condimente pentru peste
  • 1 lingura usturoi granulat
  • 5 gr sare
  • 2 gr piper
  • 1file de peste pangasius
    500 gr
  • 2ulei de masline
    1 lingura
  • 3condimente pentru peste
    1 lingura
  • 4usturoi granulat
    1 lingura
  • 5sare
    5 gr
  • 6piper
    2 gr
Garnitura
  • 1 buc vinete
  • 1 buc rosii
  • 1 buc ardei
  • 75 gr ciuperci din conserva
  • 1 buc ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 4 linguri ulei
  • 120 gr midii congelate prefierte
  • 2 buc oua
  • 8 gr sare
  • 1vinete
    1 buc
  • 2rosii
    1 buc
  • 3ardei
    1 buc
  • 4ciuperci din conserva
    75 gr
  • 5ceapa
    1 buc
  • 6usturoi
    3 catei
  • 7ulei
    4 linguri
  • 8midii congelate prefierte
    120 gr
  • 9oua
    2 buc
  • 10sare
    8 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

    In primul rand ne ocupam de pestele pangasius. Se decongeleaza, apoi dupa ce s-a decongelat, il stergem cu hartie de bucatarie, il punem pe tava tapetata cu hartie de copt, il condimentam cu condimentul de peste, usturoiul granulat, sare si piper. Il punem la cuptorul incins la 250°C, 10-15 minute.

    In primul rand ne ocupam de pestele pangasius. Se decongeleaza, apoi dupa ce s-a decongelat, il stergem cu hartie de bucatarie, il punem pe tava tapetata cu hartie de copt, il condimentam cu condimentul de peste, usturoiul granulat, sare si piper. Il punem la cuptorul incins la 250°C, 10-15 minute.

  • Pasul 2
    terminat

    Ne ocupam de bucata de vanata, o crestam putin cu cutitul, o punem pe tava tapetata cu hartie de copt, dam la cuptor 10-15 minute la 250°C pana cand este coapta bine. Dupa ce s-a copt, o decojim, o tocam si o lasam sa se scurga.

    Ne ocupam de bucata de vanata, o crestam putin cu cutitul, o punem pe tava tapetata cu hartie de copt, dam la cuptor 10-15 minute la 250°C pana cand este coapta bine. Dupa ce s-a copt, o decojim, o tocam si o lasam sa se scurga.

  • Pasul 3
    terminat

    Curatam legumele si le spalam, le taiem cubulete sau fasii, ciupercile le scurgem de lichid, midiile le decongelam si le spalam, ouale se bat bine.

    Curatam legumele si le spalam, le taiem cubulete sau fasii, ciupercile le scurgem de lichid, midiile le decongelam si le spalam, ouale se bat bine.

  • Pasul 4
    terminat

    Intr-o tigaie adanca adaug uleiul ceapa, ardeiul si usturoiul, le calim putin, apoi putem adauga vanata coapta, rosia taiata cuburi, midiile, punem capacul ca fiecare sa se poata gati bine, iar dupa ce legumele si midiile sunt gatite bine, punem ouale batute deasupra si amestecam, punem sarea, mai lasam 2-3 minute si garnitura noastra e gata.

    Intr-o tigaie adanca adaug uleiul ceapa, ardeiul si usturoiul, le calim putin, apoi putem adauga vanata coapta, rosia taiata cuburi, midiile, punem capacul ca fiecare sa se poata gati bine, iar dupa ce legumele si midiile sunt gatite bine, punem ouale batute deasupra si amestecam, punem sarea, mai lasam 2-3 minute si garnitura noastra e gata.

  • Pasul 5
    terminat

    Servim legumele cu midii cu pestele pangasius. Optional cu un sos de usturoi cu smantana. Pofta buna.

    Servim legumele cu midii cu pestele pangasius. Optional cu un sos de usturoi cu smantana. Pofta buna.

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

    In primul rand ne ocupam de pestele pangasius. Se decongeleaza, apoi dupa ce s-a decongelat, il stergem cu hartie de bucatarie, il punem pe tava tapetata cu hartie de copt, il condimentam cu condimentul de peste, usturoiul granulat, sare si piper. Il punem la cuptorul incins la 250°C, 10-15 minute.

    In primul rand ne ocupam de pestele pangasius. Se decongeleaza, apoi dupa ce s-a decongelat, il stergem cu hartie de bucatarie, il punem pe tava tapetata cu hartie de copt, il condimentam cu condimentul de peste, usturoiul granulat, sare si piper. Il punem la cuptorul incins la 250°C, 10-15 minute.

  • Pasul 2
    terminat

    Ne ocupam de bucata de vanata, o crestam putin cu cutitul, o punem pe tava tapetata cu hartie de copt, dam la cuptor 10-15 minute la 250°C pana cand este coapta bine. Dupa ce s-a copt, o decojim, o tocam si o lasam sa se scurga.

    Ne ocupam de bucata de vanata, o crestam putin cu cutitul, o punem pe tava tapetata cu hartie de copt, dam la cuptor 10-15 minute la 250°C pana cand este coapta bine. Dupa ce s-a copt, o decojim, o tocam si o lasam sa se scurga.

  • Pasul 3
    terminat

    Curatam legumele si le spalam, le taiem cubulete sau fasii, ciupercile le scurgem de lichid, midiile le decongelam si le spalam, ouale se bat bine.

    Curatam legumele si le spalam, le taiem cubulete sau fasii, ciupercile le scurgem de lichid, midiile le decongelam si le spalam, ouale se bat bine.

  • Pasul 4
    terminat

    Intr-o tigaie adanca adaug uleiul ceapa, ardeiul si usturoiul, le calim putin, apoi putem adauga vanata coapta, rosia taiata cuburi, midiile, punem capacul ca fiecare sa se poata gati bine, iar dupa ce legumele si midiile sunt gatite bine, punem ouale batute deasupra si amestecam, punem sarea, mai lasam 2-3 minute si garnitura noastra e gata.

    Intr-o tigaie adanca adaug uleiul ceapa, ardeiul si usturoiul, le calim putin, apoi putem adauga vanata coapta, rosia taiata cuburi, midiile, punem capacul ca fiecare sa se poata gati bine, iar dupa ce legumele si midiile sunt gatite bine, punem ouale batute deasupra si amestecam, punem sarea, mai lasam 2-3 minute si garnitura noastra e gata.

  • Pasul 5
    terminat

    Servim legumele cu midii cu pestele pangasius. Optional cu un sos de usturoi cu smantana. Pofta buna.

    Servim legumele cu midii cu pestele pangasius. Optional cu un sos de usturoi cu smantana. Pofta buna.

Recenzii (5)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
5 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (5)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
FDco
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 20, 09:29
Bun🤗
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
D.pasc
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 20, 09:29
❤️
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Dorin
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 20, 09:29
Interesant
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
DaFlo
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 20, 09:30
Arată bine
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Florentin
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 20, 09:30
😍
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.