102 retete postate
102 retete postate
Pregatire
20 minute
Preparare
50 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
20 minute
Preparare
50 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareVom incepe prin a rade telemeaua si cascavalul intr-un bol incapator. Separat, intr-un bol mai mic vom mixa 5 oua pentru 2-3 minute, dupa care vom adauga iaurtul grecesc si vom omogeniza. Vom pune aceasta compozitie peste branza si cascavalul ras si vom amesteca bine. Intr-o tava de cuptor (a mea avea 35x25 cm, dar le puteti potrivi) vom pune putin ulei sau unt pentru a nu se lipi. Vom bate separat cele doua oua ramase impreuna cu smantana si un praf de sare.
Vom incepe prin a rade telemeaua si cascavalul intr-un bol incapator. Separat, intr-un bol mai mic vom mixa 5 oua pentru 2-3 minute, dupa care vom adauga iaurtul grecesc si vom omogeniza. Vom pune aceasta compozitie peste branza si cascavalul ras si vom amesteca bine. Intr-o tava de cuptor (a mea avea 35x25 cm, dar le puteti potrivi) vom pune putin ulei sau unt pentru a nu se lipi. Vom bate separat cele doua oua ramase impreuna cu smantana si un praf de sare.
Luam foile de placinta (in general sunt vreo 12) si le impartiti astfel incat sa aveti cel putin 3 jos si 3 deasupra. Eu am facut 4 straturi a cate 3 foi. Fiecare foaie va fi unsa cu ulei, iar dupa a treia foaie veti pune amestec de branza cu ou si iaurt astfel incat sa va ajunge pentru toate foile si veti repeta asta pana la ultimele foi de deasupra. Cand ati terminat, turnati compozitia de ou si smantana (ca la lasagna) peste si intindeti uniform. Vom preincalzi cuptorul la 180°C si vom lasa pentru 45-50 de minute la cuptor sau pana se rumeneste in functie de cuptor. Verificati dupa 30 de minute.
Luam foile de placinta (in general sunt vreo 12) si le impartiti astfel incat sa aveti cel putin 3 jos si 3 deasupra. Eu am facut 4 straturi a cate 3 foi. Fiecare foaie va fi unsa cu ulei, iar dupa a treia foaie veti pune amestec de branza cu ou si iaurt astfel incat sa va ajunge pentru toate foile si veti repeta asta pana la ultimele foi de deasupra. Cand ati terminat, turnati compozitia de ou si smantana (ca la lasagna) peste si intindeti uniform. Vom preincalzi cuptorul la 180°C si vom lasa pentru 45-50 de minute la cuptor sau pana se rumeneste in functie de cuptor. Verificati dupa 30 de minute.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Vom incepe prin a rade telemeaua si cascavalul intr-un bol incapator. Separat, intr-un bol mai mic vom mixa 5 oua pentru 2-3 minute, dupa care vom adauga iaurtul grecesc si vom omogeniza. Vom pune aceasta compozitie peste branza si cascavalul ras si vom amesteca bine. Intr-o tava de cuptor (a mea avea 35x25 cm, dar le puteti potrivi) vom pune putin ulei sau unt pentru a nu se lipi. Vom bate separat cele doua oua ramase impreuna cu smantana si un praf de sare.
Vom incepe prin a rade telemeaua si cascavalul intr-un bol incapator. Separat, intr-un bol mai mic vom mixa 5 oua pentru 2-3 minute, dupa care vom adauga iaurtul grecesc si vom omogeniza. Vom pune aceasta compozitie peste branza si cascavalul ras si vom amesteca bine. Intr-o tava de cuptor (a mea avea 35x25 cm, dar le puteti potrivi) vom pune putin ulei sau unt pentru a nu se lipi. Vom bate separat cele doua oua ramase impreuna cu smantana si un praf de sare.
Luam foile de placinta (in general sunt vreo 12) si le impartiti astfel incat sa aveti cel putin 3 jos si 3 deasupra. Eu am facut 4 straturi a cate 3 foi. Fiecare foaie va fi unsa cu ulei, iar dupa a treia foaie veti pune amestec de branza cu ou si iaurt astfel incat sa va ajunge pentru toate foile si veti repeta asta pana la ultimele foi de deasupra. Cand ati terminat, turnati compozitia de ou si smantana (ca la lasagna) peste si intindeti uniform. Vom preincalzi cuptorul la 180°C si vom lasa pentru 45-50 de minute la cuptor sau pana se rumeneste in functie de cuptor. Verificati dupa 30 de minute.
Luam foile de placinta (in general sunt vreo 12) si le impartiti astfel incat sa aveti cel putin 3 jos si 3 deasupra. Eu am facut 4 straturi a cate 3 foi. Fiecare foaie va fi unsa cu ulei, iar dupa a treia foaie veti pune amestec de branza cu ou si iaurt astfel incat sa va ajunge pentru toate foile si veti repeta asta pana la ultimele foi de deasupra. Cand ati terminat, turnati compozitia de ou si smantana (ca la lasagna) peste si intindeti uniform. Vom preincalzi cuptorul la 180°C si vom lasa pentru 45-50 de minute la cuptor sau pana se rumeneste in functie de cuptor. Verificati dupa 30 de minute.
Imagini de la bucatari
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!