Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pizza de casa

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Trif Salomeea

85 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Pizza de casa
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pizza de casa

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Trif Salomeea

85 retete postate

gatesc.co
Mini Chef

Pregatire

3 ore

Preparare

0 secunde

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Astazi iti arat reteta mea de pizza, recalculata, reconditionata, refacuta, remodificata si re de toate, pana in punctul de a deveni chiar cea mai delicioasa pizza facuta in casa si nu o spun doar eu! Bine, lasand reclama la o parte, reteta de baza pentru aluat si sos este cea scrisa si, in functie de stari, difera doar ce pun pe deasupra. Cred ca ai observat mica mea obsesie pentru sosurile Teriyaki, Woksauce si etc., dar iti spun ca merg perfect cand vrei sa faci orice sos delicios, nu doar pentru mancarea chinezeasca. Le folosesc si cand gatesc paste sau tot felul de sosuri si te provoc sa le incerci si tu. Hai, stii ca nu te invat prostii.

Pizza de casa

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

3 ore

Preparare

0 secunde

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Trif Salomeea
Mini Chef
gatesc.co

Prezentare

Astazi iti arat reteta mea de pizza, recalculata, reconditionata, refacuta, remodificata si re de toate, pana in punctul de a deveni chiar cea mai delicioasa pizza facuta in casa si nu o spun doar eu! Bine, lasand reclama la o parte, reteta de baza pentru aluat si sos este cea scrisa si, in functie de stari, difera doar ce pun pe deasupra. Cred ca ai observat mica mea obsesie pentru sosurile Teriyaki, Woksauce si etc., dar iti spun ca merg perfect cand vrei sa faci orice sos delicios, nu doar pentru mancarea chinezeasca. Le folosesc si cand gatesc paste sau tot felul de sosuri si te provoc sa le incerci si tu. Hai, stii ca nu te invat prostii.

Ingrediente

Portii:
Aluat (6 bucati)
  • 1 kg faina
  • 2 lingurite zahar
  • 6 linguri ulei de masline
  • 600 ml lapte
  • 30 gr drojdie uscata
  • dupa gust sare
  • 1faina
    1 kg
  • 2zahar
    2 lingurite
  • 3ulei de masline
    6 linguri
  • 4lapte
    600 ml
  • 5drojdie uscata
    30 gr
  • 6sare
    dupa gust
Sos
  • 600 gr sos de rosii
  • 1 lingurita mustar
  • 3 linguri sos Teriyaki
  • dupa gust usturoi
  • dupa gust condimente
  • 3 linguri Woksauce
  • 3 linguri sos Worcestershire
  • 3 linguri sos de soia
  • 1sos de rosii
    600 gr
  • 2mustar
    1 lingurita
  • 3sos Teriyaki
    3 linguri
  • 4usturoi
    dupa gust
  • 5condimente
    dupa gust
  • 6Woksauce
    3 linguri
  • 7sos Worcestershire
    3 linguri
  • 8sos de soia
    3 linguri
Topping
  • dupa gust muschi file
  • dupa gust salam crud uscat
  • dupa gust ciuperci
  • dupa gust Mini Mozzarella
  • dupa gust masline
  • 1muschi file
    dupa gust
  • 2salam crud uscat
    dupa gust
  • 3ciuperci
    dupa gust
  • 4Mini Mozzarella
    dupa gust
  • 5masline
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Bol mixare, plastic, 23,8cm/2,5L - Westmark
32 leiÎn stoc
Sita pentru faina, 21 cm, inox - de Buyer
120 leiÎn stoc
Set 7 piese pentru condimente, inox
125 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 20, 04:25
Gustoasa!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.