Exista multe retete de biscuiti Rosette. Aceasta este o versiune persana, cu apa de trandafir si zahar aromat cu cardamom. Biscuitii Rosette sunt foarte delicati si crocanti. Un snack excelent langa o cafea sau ceai, dar merg foarte bine si langa o inghetata.
O reteta creata cu drag, pentru ziua bunicii mele! L-am numit tortulet deoarece am folosit o tava cu diametru de 16 cm, deci a iesit un mic tortulet! Mic, dar tare delicios! Pentru decor am folosit cateva fructe si un bujor mare!
Acest chec este nemaipomenit deoarece este moale, se mentine pufos timp indelungat si este un amestec neasteptat dintre dovleac copt, ciocolata si condimente.
Acest pandispan este cel mai gustos si cel mai aspectuos pandispan pe care l-am preparat vreodata. Este plin de fructe, in doua culori, blat pufos si perfect crescut. Va recomand cu tot dragul aceasta reteta.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!