Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Rulouri cu branza sarata si marar

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

papilutza

146 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Rulouri cu branza sarata si marar
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Rulouri cu branza sarata si marar

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

papilutza

146 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

5 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Rulouri gustoase, perfecte pentru pachet.

Rulouri cu branza sarata si marar

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

5 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

papilutza
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Rulouri gustoase, perfecte pentru pachet.

Ingrediente

Portii:
  • 10 buc lipie
  • 500 gr telemea
  • 1 buc oua
  • 2 linguri smantana
  • 1 legatura marar
  • 100 ml ulei
  • 1lipie
    10 buc
  • 2telemea
    500 gr
  • 3oua
    1 buc
  • 4smantana
    2 linguri
  • 5marar
    1 legatura
  • 6ulei
    100 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iul. 19, 05:53
ce bineeee arata :-)
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.