Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Chiftele de orez umplute cu pui si ardei

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Trif Salomeea

85 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Chiftele de orez umplute cu pui si ardei
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Chiftele de orez umplute cu pui si ardei

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Trif Salomeea

85 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Categorii:  Garnituri

Pregatire

2 ore

Preparare

0 secunde

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Sper ca va mai amintiti de provocarea misterioasa a acestei luni pentru ca am pregatit si eu ceva bun bun! Se poarta, tot mai des, "umpluturile". Sincer, stiu de ce se poarta, pentru ca sunt DEMENTIALE! Sa nu va speriati de gramajele indicate mai jos, stiti bine ca saptamana aceasta si saptamana trecuta am fost taaare ocupata, promit sa nu ma mai plang de acest lucru deloc luna aceasta, haha:)). De obiciei la noi se face mancare intr-un numar sanatos de portii, dar de data aceasta nu am avut timp :(. Aproape ca am inceput sa plang cand am gustat aceste chiftelute... erau ataaat de buneeeee si pentru ca timpul nu mi-a permis a trebuit sa fac 6, care trebuie impartite cu toti :(. Pe bune ca uneori ma gandesc ca a fi egoist in ceea ce priveste mancarea e un lucru bun. Glumesc, desigur. Eiii, dar nu-i nimic ca revin eu cu forte proaspete!! Stiti cum obtin verdictul daca sa postez o reteta sau nu? Pregatesc reteta, de obiciei pregatesc mancare cat se poate de "noua", in sensul ca pregatesc ceva ce ori nu am mai mancat ori nu mancam asa de des si adaug si ceva personal, depinde de ce imi trece prin cap atunci. Eu gust, imi place (pe bune ca imi place tot ceea ce fac, ma pricep si sunt si modesta haha:)) ) deja ma gandesc cum sa o prezint insa mai trebuie sa trec de o etapa: verdictul celorlalti. Nu pot sa mananc eu tot ce fac, trebuie sa las cateva portii si pentru restul. Ajung ai mei acasa: "Viiiiii saa gusti sa vezi ce am facut?". Ma uit cu ochi mari la ei si astept sa vad expresiile de pe fata lor: " Mai da-o-ncolo! SUNT FOARTE BUNE! Cum le-ai facut?". YEEESS! Asta inseamna ca am trecut si de etapa a doua si sunt pregatita sa impartasesc si cu voi cele mai bune retete.

Chiftele de orez umplute cu pui si ardei

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )
Categorii:  Garnituri

Pregatire

2 ore

Preparare

0 secunde

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Garnituri
Trif Salomeea
Mini Chef
gatesc.co

Prezentare

Sper ca va mai amintiti de provocarea misterioasa a acestei luni pentru ca am pregatit si eu ceva bun bun! Se poarta, tot mai des, "umpluturile". Sincer, stiu de ce se poarta, pentru ca sunt DEMENTIALE! Sa nu va speriati de gramajele indicate mai jos, stiti bine ca saptamana aceasta si saptamana trecuta am fost taaare ocupata, promit sa nu ma mai plang de acest lucru deloc luna aceasta, haha:)). De obiciei la noi se face mancare intr-un numar sanatos de portii, dar de data aceasta nu am avut timp :(. Aproape ca am inceput sa plang cand am gustat aceste chiftelute... erau ataaat de buneeeee si pentru ca timpul nu mi-a permis a trebuit sa fac 6, care trebuie impartite cu toti :(. Pe bune ca uneori ma gandesc ca a fi egoist in ceea ce priveste mancarea e un lucru bun. Glumesc, desigur. Eiii, dar nu-i nimic ca revin eu cu forte proaspete!! Stiti cum obtin verdictul daca sa postez o reteta sau nu? Pregatesc reteta, de obiciei pregatesc mancare cat se poate de "noua", in sensul ca pregatesc ceva ce ori nu am mai mancat ori nu mancam asa de des si adaug si ceva personal, depinde de ce imi trece prin cap atunci. Eu gust, imi place (pe bune ca imi place tot ceea ce fac, ma pricep si sunt si modesta haha:)) ) deja ma gandesc cum sa o prezint insa mai trebuie sa trec de o etapa: verdictul celorlalti. Nu pot sa mananc eu tot ce fac, trebuie sa las cateva portii si pentru restul. Ajung ai mei acasa: "Viiiiii saa gusti sa vezi ce am facut?". Ma uit cu ochi mari la ei si astept sa vad expresiile de pe fata lor: " Mai da-o-ncolo! SUNT FOARTE BUNE! Cum le-ai facut?". YEEESS! Asta inseamna ca am trecut si de etapa a doua si sunt pregatita sa impartasesc si cu voi cele mai bune retete.

Ingrediente

Portii:
Chiftele
  • 1 cana orez
  • 2 cani apa
  • 1 buc ceapa
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1orez
    1 cana
  • 2apa
    2 cani
  • 3ceapa
    1 buc
  • 4sare
    dupa gust
  • 5piper
    dupa gust
Umplutura
  • 250 gr piept de pui
  • 1 buc ardei gras
  • 1 buc ardei gras
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 lingurita mustar
  • dupa gust usturoi granulat
  • 1 buc oua
  • 200 gr faina
  • 150 gr pesmet
  • dupa gust susan
  • dupa gust cimbru
  • dupa gust piper
  • 1piept de pui
    250 gr
  • 2ardei gras
    1 buc
  • 3ardei gras
    1 buc
  • 4sos de soia
    1 lingura
  • 5pasta de rosii
    1 lingura
  • 6mustar
    1 lingurita
  • 7usturoi granulat
    dupa gust
  • 8oua
    1 buc
  • 9faina
    200 gr
  • 10pesmet
    150 gr
  • 11susan
    dupa gust
  • 12cimbru
    dupa gust
  • 13piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 20, 06:05
Bune!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.