Nu cred ca are rost sa te intreb daca ai auzit de „crispy strips” sau daca mananci fast food sau daca iti plac, pentru ca stiu ca deja salivezi. Nu exista om pe planeta care sa nu saliveze cand vede aceste fasii crocante din piept de pui. Are rost insa sa iti spun ca poti pregati si tu acasa crispy strips, cu acelasi gust, o, stai, scuze! Cu un gust de 10000000000 de ori mai bun! Si crede-ma, sunt modesta ha! Poti sa faci fasiile de pui super picante sau mai dulci, cum iti plac tie. Adevarul este ca reteta iese delicioasa daca lasi putin carnea la marinat. Si prin putin, ma refer peste noapte. Dar potoliti-va, cine crezi ca are atata rabdare? EU NU! Asa ca, iese super delicioasa reteta si daca sari peste acest pas. Daca esti mai rabdatoare, musai sa lasi carnea la marinat peste noapte (in sosul pe care il facem mai jos). Daca esti ca si mine insa, dupa ce condimentam carnea si facem sosul, o dam pe prajit direct, doar ne este foame, nu? Noi am servit fasiile de pui direct din tigaie in primele minute, apoi ne-am potolit si le-am servit alaturi de o portie sanatoasa de cartofi prajiti si sos picant! Te alaturi trupei noastre?
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!