Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Covrigi sarati de casa

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Covrigi sarati de casa
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Covrigi sarati de casa

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora 45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

O reteta simpla de covrigi rumeni, moi, presarati cu mac, susan sau sare. Stiti ca ei au un miros minunat ca painea calda... Sa faci covrigi acasa nu e cine stie ce mare greutate, adica nu e deloc greu, covrigii sunt calzi, crocanti la exterior si pufosi la interior. Sunt foarte pufosi, rumeniti minunat, cu gustul cel mai bun si mirosul cel mai ametitor posibil.

Covrigi sarati de casa

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora 45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Sidy
Chef
gatesc.co

Prezentare

O reteta simpla de covrigi rumeni, moi, presarati cu mac, susan sau sare. Stiti ca ei au un miros minunat ca painea calda... Sa faci covrigi acasa nu e cine stie ce mare greutate, adica nu e deloc greu, covrigii sunt calzi, crocanti la exterior si pufosi la interior. Sunt foarte pufosi, rumeniti minunat, cu gustul cel mai bun si mirosul cel mai ametitor posibil.

Ingrediente

Portii:
  • 750 gr faina
  • 450 ml apa
  • 10 gr drojdie uscata
  • 75 gr unt
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • 45 gr bicarbonat de sodiu
  • 1 varf de cutit sare
  • 1 varf de cutit susan
  • 1 varf de cutit mac
  • 1faina
    750 gr
  • 2apa
    450 ml
  • 3drojdie uscata
    10 gr
  • 4unt
    75 gr
  • 5zahar
    1 lingurita
  • 6sare
    1 lingurita
  • 7bicarbonat de sodiu
    45 gr
  • 8sare
    1 varf de cutit
  • 9susan
    1 varf de cutit
  • 10mac
    1 varf de cutit

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Bol mixare, plastic, 27,8cm/3,5L - Westmark
39 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 32cm/8,2L - AMT Gastroguss
440 leiÎn stoc
Tava cuptor, 37 x 26,5 cm - Kitchen Craft
62 leiÎn stoc
Cantar electronic, 5kg - Zokura
69 leiÎn stoc
Sita pentru faina, 21 cm, inox - de Buyer
120 leiÎn stoc
Bol mixare, plastic, 23,8cm/2,5L - Westmark
32 leiÎn stoc
Spatula silicon, 28,5 cm - Westmark
44 leiÎn stoc
Facalet 50 cm - Kitchen Craft
92 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 28cm/6,2L - AMT Gastroguss
370 leiÎn stoc

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 20, 10:01
Buni!
Daca sunt calzi sunt si mai buni!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 20, 05:43
ce pofta am
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.