Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Rulouri cu scortisoara si glazura de mascarpone

(*)(*)(*)(*)(*) (7)
 chef profile img

Gabriela G

102 retete postate

gatesc.co
Chef
Rulouri cu scortisoara si glazura de mascarpone
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Rulouri cu scortisoara si glazura de mascarpone

(*)(*)(*)(*)(*) (7)
chef profile img

Gabriela G

102 retete postate

gatesc.co
Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

1 ora 20 minute

Preparare

35 minute

Favorita de

5 bucatari

Dificultate

Medie

Daca perioada toamna ar fi o aroma, cu siguranta ar fi scortisoara! Cinnamon rolls sau rulouri cu scortisoara, ceva extraordinar de bun ce nu trebuie ratat toamna. Calde si pufoase, merg perfect cu o cana de lapte intr-o zi friguroasa de noiembrie.

Rulouri cu scortisoara si glazura de mascarpone

(*)(*)(*)(*)(*) ( 7 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

1 ora 20 minute

Preparare

35 minute

Favorita de

5 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
Gabriela G
Chef
gatesc.co

Prezentare

Daca perioada toamna ar fi o aroma, cu siguranta ar fi scortisoara! Cinnamon rolls sau rulouri cu scortisoara, ceva extraordinar de bun ce nu trebuie ratat toamna. Calde si pufoase, merg perfect cu o cana de lapte intr-o zi friguroasa de noiembrie.

Ingrediente

Portii:
Aluat
  • 550 gr faina
  • 7 gr drojdie uscata
  • 300 ml lapte
  • 70 gr zahar
  • 50 gr unt
  • 2 buc oua
  • praf de sare
  • praf de zahar vanilat
  • 1faina
    550 gr
  • 2drojdie uscata
    7 gr
  • 3lapte
    300 ml
  • 4zahar
    70 gr
  • 5unt
    50 gr
  • 6oua
    2 buc
  • 7sare
    praf de
  • 8zahar vanilat
    praf de
Umplutura
  • 100 gr zahar
  • 1 lingurita scortisoara
  • 50 gr unt
  • 1zahar
    100 gr
  • 2scortisoara
    1 lingurita
  • 3unt
    50 gr
Glazura
  • 250 gr branza Mascarpone
  • 60 gr unt
  • 70 gr zahar pudra
  • dupa gust esenta de vanilie
  • 1branza Mascarpone
    250 gr
  • 2unt
    60 gr
  • 3zahar pudra
    70 gr
  • 4esenta de vanilie
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/5788ed9e-507d-4b64-8159-33a8bc6001f2.jpg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Oanah
Legend Chef gatesc.co
https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/d2b3e6ad-eb04-42ea-9787-2a01282cd41a.jpg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro ioanaradl
Bucatar amator gatesc.co
https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/a599a0c8-13ec-4a5d-9a99-4ebec553743d.jpg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Catinca
Bucatar amator gatesc.co

Recenzii (7)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
7 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (7)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Oanah
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 24, 07:23
Reteta la superlativ!  |  Reteta gatita
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
ioanaradl
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
mar. 24, 11:08
Rulouri scorțișoara  |  Reteta gatita
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Catinca
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 23, 11:05
.  |  Reteta gatita
O rețetă de vis! Am savurat-o cu drag impreuna cu familia!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Utilizator KitchenShop
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 20, 09:43
Salivez
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Andreea
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 20, 09:43
Super aromata!
Este perfecta pentru servit la o intalnire cu prietenii!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Ratonul
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 20, 09:43
Superb
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 20, 06:04
Apetisante 😍
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.