167 retete postate
167 retete postate
Pregatire
20 minute
Preparare
4 ore
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
20 minute
Preparare
4 ore
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareLuati toate fructele confiante (cu exceptia cireselor) si nucile si taiatile. Nu trebuie sa fie foarte marunte, dar sa nu fie bucati foarte mari.
Luati toate fructele confiante (cu exceptia cireselor) si nucile si taiatile. Nu trebuie sa fie foarte marunte, dar sa nu fie bucati foarte mari.
Intre timp, topiti untul intr-o oala, avand grija sa nu il ardeti.
Intre timp, topiti untul intr-o oala, avand grija sa nu il ardeti.
Dupa ce ati terminat de tocat, puneti totul intr-un vas suficient de incapator. Adaugati restul ingredientelor, inclusiv untul topit si amestecati bine bine. Trebuie sa aveti o masa uniforma.
Dupa ce ati terminat de tocat, puneti totul intr-un vas suficient de incapator. Adaugati restul ingredientelor, inclusiv untul topit si amestecati bine bine. Trebuie sa aveti o masa uniforma.
Luati vasul de budica si ungeti-l cu unt. Trebuie sa fie foarte bine uns, pentru a nu ramane compozitia lipita de peretii vasului. Turnati compozitia in vasul uns.
Luati vasul de budica si ungeti-l cu unt. Trebuie sa fie foarte bine uns, pentru a nu ramane compozitia lipita de peretii vasului. Turnati compozitia in vasul uns.
Puneti o hartie de copt ca si capac. Peste ea puneti 2 bucati de folie de aluminiu suficient de lungi pentru a ajunge la baza vasului.
Puneti o hartie de copt ca si capac. Peste ea puneti 2 bucati de folie de aluminiu suficient de lungi pentru a ajunge la baza vasului.
Veti avea nevoie de 3 bucati de sfoara groasa. O bucata o legati bine de tot la baza superioara a vasului. Din celelalte 2 faceti torti (vezi poza).
Veti avea nevoie de 3 bucati de sfoara groasa. O bucata o legati bine de tot la baza superioara a vasului. Din celelalte 2 faceti torti (vezi poza).
Vasul se pune intr-o oala si se adauga apa pana la jumatatea lui. Se lasa la fiert la temperatura foarte mica pentru 4 ore. Oala se acopera cu capac. O data la fiecare ora completati cu apa pentru a nu ramane fara.
Vasul se pune intr-o oala si se adauga apa pana la jumatatea lui. Se lasa la fiert la temperatura foarte mica pentru 4 ore. Oala se acopera cu capac. O data la fiecare ora completati cu apa pentru a nu ramane fara.
Cand e gata, se rastoarna cu grija intr-o farfurie si se lasa la racit.
Cand e gata, se rastoarna cu grija intr-o farfurie si se lasa la racit.
Va puteti apuca de sosul de vanilie. Intr-o oala puneti la incalzit laptele cu vanilia si cojile de portocale si lamaie. Intr-un bol amestecati galbenusurile cu zaharul si amidonul. Turnati un polinic de lapte peste si amestecati. Cand amestectul este omogen, turnati inapoi in oala. Lasati la foc mic si amestecati continuu pana se formeaza sosul.
Va puteti apuca de sosul de vanilie. Intr-o oala puneti la incalzit laptele cu vanilia si cojile de portocale si lamaie. Intr-un bol amestecati galbenusurile cu zaharul si amidonul. Turnati un polinic de lapte peste si amestecati. Cand amestectul este omogen, turnati inapoi in oala. Lasati la foc mic si amestecati continuu pana se formeaza sosul.
Se taie budinca felii si se torna sosul peste felie.
Se taie budinca felii si se torna sosul peste felie.
Traditional, budinca se flambeaza. Eu nu o fac pentru ca nu imi place gustul de alcool in aceasta prajitura.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Luati toate fructele confiante (cu exceptia cireselor) si nucile si taiatile. Nu trebuie sa fie foarte marunte, dar sa nu fie bucati foarte mari.
Luati toate fructele confiante (cu exceptia cireselor) si nucile si taiatile. Nu trebuie sa fie foarte marunte, dar sa nu fie bucati foarte mari.
Intre timp, topiti untul intr-o oala, avand grija sa nu il ardeti.
Intre timp, topiti untul intr-o oala, avand grija sa nu il ardeti.
Dupa ce ati terminat de tocat, puneti totul intr-un vas suficient de incapator. Adaugati restul ingredientelor, inclusiv untul topit si amestecati bine bine. Trebuie sa aveti o masa uniforma.
Dupa ce ati terminat de tocat, puneti totul intr-un vas suficient de incapator. Adaugati restul ingredientelor, inclusiv untul topit si amestecati bine bine. Trebuie sa aveti o masa uniforma.
Luati vasul de budica si ungeti-l cu unt. Trebuie sa fie foarte bine uns, pentru a nu ramane compozitia lipita de peretii vasului. Turnati compozitia in vasul uns.
Luati vasul de budica si ungeti-l cu unt. Trebuie sa fie foarte bine uns, pentru a nu ramane compozitia lipita de peretii vasului. Turnati compozitia in vasul uns.
Puneti o hartie de copt ca si capac. Peste ea puneti 2 bucati de folie de aluminiu suficient de lungi pentru a ajunge la baza vasului.
Puneti o hartie de copt ca si capac. Peste ea puneti 2 bucati de folie de aluminiu suficient de lungi pentru a ajunge la baza vasului.
Veti avea nevoie de 3 bucati de sfoara groasa. O bucata o legati bine de tot la baza superioara a vasului. Din celelalte 2 faceti torti (vezi poza).
Veti avea nevoie de 3 bucati de sfoara groasa. O bucata o legati bine de tot la baza superioara a vasului. Din celelalte 2 faceti torti (vezi poza).
Vasul se pune intr-o oala si se adauga apa pana la jumatatea lui. Se lasa la fiert la temperatura foarte mica pentru 4 ore. Oala se acopera cu capac. O data la fiecare ora completati cu apa pentru a nu ramane fara.
Vasul se pune intr-o oala si se adauga apa pana la jumatatea lui. Se lasa la fiert la temperatura foarte mica pentru 4 ore. Oala se acopera cu capac. O data la fiecare ora completati cu apa pentru a nu ramane fara.
Cand e gata, se rastoarna cu grija intr-o farfurie si se lasa la racit.
Cand e gata, se rastoarna cu grija intr-o farfurie si se lasa la racit.
Va puteti apuca de sosul de vanilie. Intr-o oala puneti la incalzit laptele cu vanilia si cojile de portocale si lamaie. Intr-un bol amestecati galbenusurile cu zaharul si amidonul. Turnati un polinic de lapte peste si amestecati. Cand amestectul este omogen, turnati inapoi in oala. Lasati la foc mic si amestecati continuu pana se formeaza sosul.
Va puteti apuca de sosul de vanilie. Intr-o oala puneti la incalzit laptele cu vanilia si cojile de portocale si lamaie. Intr-un bol amestecati galbenusurile cu zaharul si amidonul. Turnati un polinic de lapte peste si amestecati. Cand amestectul este omogen, turnati inapoi in oala. Lasati la foc mic si amestecati continuu pana se formeaza sosul.
Se taie budinca felii si se torna sosul peste felie.
Se taie budinca felii si se torna sosul peste felie.
Traditional, budinca se flambeaza. Eu nu o fac pentru ca nu imi place gustul de alcool in aceasta prajitura.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!