222 retete postate
222 retete postate
Pregatire
15 minute
Preparare
20 minute
Favorita de
2 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
MART. | ||||||
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareAmestecam toate ingredientele intr-un bol si lasam aluatul sa se odihneasca 10 minute.
Amestecam toate ingredientele intr-un bol si lasam aluatul sa se odihneasca 10 minute.
Am impartit aluatul in 9 si am format 9 bilute.
Am impartit aluatul in 9 si am format 9 bilute.
Le-am intins pe fiecare destul de subtire si le-am copt in tigaie la foc mediu pana s-au rumenit frumos pe ambele parti.
Le-am intins pe fiecare destul de subtire si le-am copt in tigaie la foc mediu pana s-au rumenit frumos pe ambele parti.
Discard maia este restul de maia care ne ramane dupa ce o hranim.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Amestecam toate ingredientele intr-un bol si lasam aluatul sa se odihneasca 10 minute.
Amestecam toate ingredientele intr-un bol si lasam aluatul sa se odihneasca 10 minute.
Am impartit aluatul in 9 si am format 9 bilute.
Am impartit aluatul in 9 si am format 9 bilute.
Le-am intins pe fiecare destul de subtire si le-am copt in tigaie la foc mediu pana s-au rumenit frumos pe ambele parti.
Le-am intins pe fiecare destul de subtire si le-am copt in tigaie la foc mediu pana s-au rumenit frumos pe ambele parti.
Discard maia este restul de maia care ne ramane dupa ce o hranim.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!