Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Nuci umplute, fara gluten

(*)(*)(*)(*)(*) (25)
 chef profile img

learning to cook

328 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Nuci umplute, fara gluten
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Nuci umplute, fara gluten

(*)(*)(*)(*)(*) (25)
chef profile img

learning to cook

328 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Medie

Varianta aceasta este mai frageda si deci mai fragila.

Nuci umplute, fara gluten

(*)(*)(*)(*)(*) ( 25 )
aprilie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

20 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Medie

learning to cook
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Varianta aceasta este mai frageda si deci mai fragila.
aprilie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
Aluat
  • 50 gr faina de cocos
  • 10 gr migdale pudra
  • 140 gr unt
  • 30 gr nuca de cocos deshidratata
  • 60 gr indulcitor Eritritol
  • 1 varf de cutit bicarbonat
  • 1 buc baton de vanilie
  • 1faina de cocos
    50 gr
  • 2migdale pudra
    10 gr
  • 3unt
    140 gr
  • 4nuca de cocos deshidratata
    30 gr
  • 5indulcitor Eritritol
    60 gr
  • 6bicarbonat
    1 varf de cutit
  • 7baton de vanilie
    1 buc
Umplutura
  • 2 linguri nuca de cocos deshidratata
  • 50 gr nuci
  • 75 gr ciocolata neagra
  • 5 picaturi indulcitor stevia
  • 1nuca de cocos deshidratata
    2 linguri
  • 2nuci
    50 gr
  • 3ciocolata neagra
    75 gr
  • 4indulcitor stevia
    5 picaturi

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

    Amestecati la robot sau la mana faina de cocos, indulcitorul Eritritol, nuca de cocos, pudra de migdale, bicarbonatul si miezul de la pastaia de vanilie. Adaugati treptat untul taiat bucatele si formati o bila de aluat. Puneti-o la rece cel putin 1 ora- eu am pus-o intr-o punga de congelat. Se fac 40 de bilute cu care se captusesc formele de nuci unse. Se dau la cuptor 10/15 minute la 180°C. Lasati sa se raceasca 10 minute. Scoateti din forme cu atentie si lasati sa se raceasca complet.

    Amestecati la robot sau la mana faina de cocos, indulcitorul Eritritol, nuca de cocos, pudra de migdale, bicarbonatul si miezul de la pastaia de vanilie. Adaugati treptat untul taiat bucatele si formati o bila de aluat. Puneti-o la rece cel putin 1 ora- eu am pus-o intr-o punga de congelat. Se fac 40 de bilute cu care se captusesc formele de nuci unse. Se dau la cuptor 10/15 minute la 180°C. Lasati sa se raceasca 10 minute. Scoateti din forme cu atentie si lasati sa se raceasca complet.

  • Pasul 2
    terminat

    Pentru umplutura. topiti ciocolata la bain marie sau la microunde. Adaugati restul ingredientelor: nuca de cocos rasa, miezul de nuca si indulcitorul din stevie dupa care amestecati. Dati la rece 15 minute.

    Pentru umplutura. topiti ciocolata la bain marie sau la microunde. Adaugati restul ingredientelor: nuca de cocos rasa, miezul de nuca si indulcitorul din stevie dupa care amestecati. Dati la rece 15 minute.

  • Pasul 3
    terminat

    Umpleti cu crema fiecare jumatate de coaja de nuca. Lipiti-le apoi doua cate doua. Pofta buna!

    Umpleti cu crema fiecare jumatate de coaja de nuca. Lipiti-le apoi doua cate doua. Pofta buna!

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

    Amestecati la robot sau la mana faina de cocos, indulcitorul Eritritol, nuca de cocos, pudra de migdale, bicarbonatul si miezul de la pastaia de vanilie. Adaugati treptat untul taiat bucatele si formati o bila de aluat. Puneti-o la rece cel putin 1 ora- eu am pus-o intr-o punga de congelat. Se fac 40 de bilute cu care se captusesc formele de nuci unse. Se dau la cuptor 10/15 minute la 180°C. Lasati sa se raceasca 10 minute. Scoateti din forme cu atentie si lasati sa se raceasca complet.

    Amestecati la robot sau la mana faina de cocos, indulcitorul Eritritol, nuca de cocos, pudra de migdale, bicarbonatul si miezul de la pastaia de vanilie. Adaugati treptat untul taiat bucatele si formati o bila de aluat. Puneti-o la rece cel putin 1 ora- eu am pus-o intr-o punga de congelat. Se fac 40 de bilute cu care se captusesc formele de nuci unse. Se dau la cuptor 10/15 minute la 180°C. Lasati sa se raceasca 10 minute. Scoateti din forme cu atentie si lasati sa se raceasca complet.

  • Pasul 2
    terminat

    Pentru umplutura. topiti ciocolata la bain marie sau la microunde. Adaugati restul ingredientelor: nuca de cocos rasa, miezul de nuca si indulcitorul din stevie dupa care amestecati. Dati la rece 15 minute.

    Pentru umplutura. topiti ciocolata la bain marie sau la microunde. Adaugati restul ingredientelor: nuca de cocos rasa, miezul de nuca si indulcitorul din stevie dupa care amestecati. Dati la rece 15 minute.

  • Pasul 3
    terminat

    Umpleti cu crema fiecare jumatate de coaja de nuca. Lipiti-le apoi doua cate doua. Pofta buna!

    Umpleti cu crema fiecare jumatate de coaja de nuca. Lipiti-le apoi doua cate doua. Pofta buna!

Recenzii (25)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
25 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (25)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Catalina
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 22, 09:37
Ce ma mai chinuiam sa fac si eu.
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Bibi
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 22, 09:12
👍
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Cooking
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 22, 11:35
Cele mai bune sunt cele facute in forma de fonta pe aragaz.
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Miha88
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 22, 10:41
Migaloase dar gustoase.
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Yasmina
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 22, 09:18
Fara gluten nu am mancat
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Catalin
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 22, 09:05
Sanatoase
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Larisa Cretu
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 22, 05:36
Gustoase.
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Cami
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 22, 10:56
💯🤩
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Gina
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 22, 11:46
Delicioase!
Din ce in ce mai multa lume are intoleranta la anumite produse asa ca retetele trebuie adaptate pe nevoile fiecaruia.
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Izabela
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 22, 09:30
De retinut pe viitor unde le gasesc
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.