328 retete postate
328 retete postate
Pregatire
20 minute
Preparare
20 minute
Favorita de
3 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
20 minute
Preparare
20 minute
Favorita de
3 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareAmestecati la robot sau la mana faina de cocos, indulcitorul Eritritol, nuca de cocos, pudra de migdale, bicarbonatul si miezul de la pastaia de vanilie. Adaugati treptat untul taiat bucatele si formati o bila de aluat. Puneti-o la rece cel putin 1 ora- eu am pus-o intr-o punga de congelat. Se fac 40 de bilute cu care se captusesc formele de nuci unse. Se dau la cuptor 10/15 minute la 180°C. Lasati sa se raceasca 10 minute. Scoateti din forme cu atentie si lasati sa se raceasca complet.
Amestecati la robot sau la mana faina de cocos, indulcitorul Eritritol, nuca de cocos, pudra de migdale, bicarbonatul si miezul de la pastaia de vanilie. Adaugati treptat untul taiat bucatele si formati o bila de aluat. Puneti-o la rece cel putin 1 ora- eu am pus-o intr-o punga de congelat. Se fac 40 de bilute cu care se captusesc formele de nuci unse. Se dau la cuptor 10/15 minute la 180°C. Lasati sa se raceasca 10 minute. Scoateti din forme cu atentie si lasati sa se raceasca complet.
Pentru umplutura. topiti ciocolata la bain marie sau la microunde. Adaugati restul ingredientelor: nuca de cocos rasa, miezul de nuca si indulcitorul din stevie dupa care amestecati. Dati la rece 15 minute.
Pentru umplutura. topiti ciocolata la bain marie sau la microunde. Adaugati restul ingredientelor: nuca de cocos rasa, miezul de nuca si indulcitorul din stevie dupa care amestecati. Dati la rece 15 minute.
Umpleti cu crema fiecare jumatate de coaja de nuca. Lipiti-le apoi doua cate doua. Pofta buna!
Umpleti cu crema fiecare jumatate de coaja de nuca. Lipiti-le apoi doua cate doua. Pofta buna!
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Amestecati la robot sau la mana faina de cocos, indulcitorul Eritritol, nuca de cocos, pudra de migdale, bicarbonatul si miezul de la pastaia de vanilie. Adaugati treptat untul taiat bucatele si formati o bila de aluat. Puneti-o la rece cel putin 1 ora- eu am pus-o intr-o punga de congelat. Se fac 40 de bilute cu care se captusesc formele de nuci unse. Se dau la cuptor 10/15 minute la 180°C. Lasati sa se raceasca 10 minute. Scoateti din forme cu atentie si lasati sa se raceasca complet.
Amestecati la robot sau la mana faina de cocos, indulcitorul Eritritol, nuca de cocos, pudra de migdale, bicarbonatul si miezul de la pastaia de vanilie. Adaugati treptat untul taiat bucatele si formati o bila de aluat. Puneti-o la rece cel putin 1 ora- eu am pus-o intr-o punga de congelat. Se fac 40 de bilute cu care se captusesc formele de nuci unse. Se dau la cuptor 10/15 minute la 180°C. Lasati sa se raceasca 10 minute. Scoateti din forme cu atentie si lasati sa se raceasca complet.
Pentru umplutura. topiti ciocolata la bain marie sau la microunde. Adaugati restul ingredientelor: nuca de cocos rasa, miezul de nuca si indulcitorul din stevie dupa care amestecati. Dati la rece 15 minute.
Pentru umplutura. topiti ciocolata la bain marie sau la microunde. Adaugati restul ingredientelor: nuca de cocos rasa, miezul de nuca si indulcitorul din stevie dupa care amestecati. Dati la rece 15 minute.
Umpleti cu crema fiecare jumatate de coaja de nuca. Lipiti-le apoi doua cate doua. Pofta buna!
Umpleti cu crema fiecare jumatate de coaja de nuca. Lipiti-le apoi doua cate doua. Pofta buna!
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!