222 retete postate
222 retete postate
Pregatire
8 ore 20 minute
Preparare
2 ore
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
8 ore 20 minute
Preparare
2 ore
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareSpalam carnea foarte bine si o taiem felii mai groase.
Spalam carnea foarte bine si o taiem felii mai groase.
Intr-un bol pisam usturoiul, adaugam condimentele, uleiul de maslline, sosul de soia, vinul si mierea. Amestecam foarte bine.
Intr-un bol pisam usturoiul, adaugam condimentele, uleiul de maslline, sosul de soia, vinul si mierea. Amestecam foarte bine.
In bolul cu sos punem carnea si o acoperim cu folie alimentara si o lasam la marinat pentru 8 ore.
In bolul cu sos punem carnea si o acoperim cu folie alimentara si o lasam la marinat pentru 8 ore.
Dupa 8 ore mutam carnea cu sosul in vasul tajine si o bagam in cuptorul preincalzit la 180°C pentru 2 ore. Dupa o ora jumatate, scoatem capacul vasului si o mai lasam asa pentru jumatate de ora.
Dupa 8 ore mutam carnea cu sosul in vasul tajine si o bagam in cuptorul preincalzit la 180°C pentru 2 ore. Dupa o ora jumatate, scoatem capacul vasului si o mai lasam asa pentru jumatate de ora.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Spalam carnea foarte bine si o taiem felii mai groase.
Spalam carnea foarte bine si o taiem felii mai groase.
Intr-un bol pisam usturoiul, adaugam condimentele, uleiul de maslline, sosul de soia, vinul si mierea. Amestecam foarte bine.
Intr-un bol pisam usturoiul, adaugam condimentele, uleiul de maslline, sosul de soia, vinul si mierea. Amestecam foarte bine.
In bolul cu sos punem carnea si o acoperim cu folie alimentara si o lasam la marinat pentru 8 ore.
In bolul cu sos punem carnea si o acoperim cu folie alimentara si o lasam la marinat pentru 8 ore.
Dupa 8 ore mutam carnea cu sosul in vasul tajine si o bagam in cuptorul preincalzit la 180°C pentru 2 ore. Dupa o ora jumatate, scoatem capacul vasului si o mai lasam asa pentru jumatate de ora.
Dupa 8 ore mutam carnea cu sosul in vasul tajine si o bagam in cuptorul preincalzit la 180°C pentru 2 ore. Dupa o ora jumatate, scoatem capacul vasului si o mai lasam asa pentru jumatate de ora.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!