Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pizza cu sunca, ciuperci si salata

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Trif Salomeea

85 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Pizza cu sunca, ciuperci si salata
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pizza cu sunca, ciuperci si salata

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Trif Salomeea

85 retete postate

gatesc.co
Mini Chef

Pregatire

2 ore

Preparare

0 secunde

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

De cate ori postez o reteta care implica framantarea unui aluat incep cu 2-3 paragrafe in care imi manifest absolut toate sentimentele de razvratire impotriva actului de framantare (stiti doar cat de ”mult” imi place sa framant sau sa rad cascavalul sau muuulte alte chestii, haha :)) ), dar astazi ma opresc la un singur paragraf! Nu ca m-as fi invatat eu sau ca am pus muschi, ci pentru ca din februarie fac parte dintr-o relatie absolut perfecta! Primisem de la familia mea un aparat de framantat aluatul si l-am botezat Lumina Ochilor Mei (LOM), haha:)) . Eu apas pe butonul START si el imi face treaba, ce sa vrei mai mult dintr-o relatie? HAHA :)). Imaginati-va acum de ce nebunie am avut parte saptamana trecuta de cand s-a aflat de LOM-ul meu. Am facut o adevarata petrecere cu pizza! Nu-ti imagina ca am chemat tot orasul, suntem prea egoisti cand vine vorba de pizza, ha! Cred ca am copt in jur de 7 pizza in 2 zile. Si cum saptamana are 7 zile, nu cred ca mai este necesar sa continui numaratoarea. Pe bune acum ca am luat-o razna si cand am vazut ce repede se framanta aluatul si cat timp am economisit, nu am mai avut nicio scuza si a trebuit sa fac pizza cat sa sature pe toata lumea. Am trecut peste, acum ne-am linistit si o tinem pe salate, dar vine cat de curand nebunia din nou si ne apucam de foietaje!! YEEY! Pana atunci, astazi va prezint o delicioasa reteta de pizza pentru care am pregatit un nou sos de tomate, foarte aromat. Spor la treaba si succes la framantat daca este nevoie, stiu ce trauma simtiti!

Pizza cu sunca, ciuperci si salata

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

2 ore

Preparare

0 secunde

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Trif Salomeea
Mini Chef
gatesc.co

Prezentare

De cate ori postez o reteta care implica framantarea unui aluat incep cu 2-3 paragrafe in care imi manifest absolut toate sentimentele de razvratire impotriva actului de framantare (stiti doar cat de ”mult” imi place sa framant sau sa rad cascavalul sau muuulte alte chestii, haha :)) ), dar astazi ma opresc la un singur paragraf! Nu ca m-as fi invatat eu sau ca am pus muschi, ci pentru ca din februarie fac parte dintr-o relatie absolut perfecta! Primisem de la familia mea un aparat de framantat aluatul si l-am botezat Lumina Ochilor Mei (LOM), haha:)) . Eu apas pe butonul START si el imi face treaba, ce sa vrei mai mult dintr-o relatie? HAHA :)). Imaginati-va acum de ce nebunie am avut parte saptamana trecuta de cand s-a aflat de LOM-ul meu. Am facut o adevarata petrecere cu pizza! Nu-ti imagina ca am chemat tot orasul, suntem prea egoisti cand vine vorba de pizza, ha! Cred ca am copt in jur de 7 pizza in 2 zile. Si cum saptamana are 7 zile, nu cred ca mai este necesar sa continui numaratoarea. Pe bune acum ca am luat-o razna si cand am vazut ce repede se framanta aluatul si cat timp am economisit, nu am mai avut nicio scuza si a trebuit sa fac pizza cat sa sature pe toata lumea. Am trecut peste, acum ne-am linistit si o tinem pe salate, dar vine cat de curand nebunia din nou si ne apucam de foietaje!! YEEY! Pana atunci, astazi va prezint o delicioasa reteta de pizza pentru care am pregatit un nou sos de tomate, foarte aromat. Spor la treaba si succes la framantat daca este nevoie, stiu ce trauma simtiti!

Ingrediente

Portii:
Aluat (4 bucati pizza cu diametrul de 26 cm)
  • 1 kg faina
  • 50 gr drojdie proaspata
  • 6 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita zahar
  • 600 ml lapte
  • dupa gust sare
  • 1faina
    1 kg
  • 2drojdie proaspata
    50 gr
  • 3ulei de masline
    6 linguri
  • 4zahar
    1 lingurita
  • 5lapte
    600 ml
  • 6sare
    dupa gust
Sos
  • 3 linguri ulei de masline
  • dupa gust usturoi
  • 4 frunze ceapa verde
  • dupa gust patrunjel
  • 4 buc rosii
  • 10 linguri pasta de rosii
  • dupa gust sare
  • 1 lingurita ardei iute
  • dupa gust cimbru
  • dupa gust oregano
  • dupa gust piper
  • dupa gust chilli
  • 1ulei de masline
    3 linguri
  • 2usturoi
    dupa gust
  • 3ceapa verde
    4 frunze
  • 4patrunjel
    dupa gust
  • 5rosii
    4 buc
  • 6pasta de rosii
    10 linguri
  • 7sare
    dupa gust
  • 8ardei iute
    1 lingurita
  • 9cimbru
    dupa gust
  • 10oregano
    dupa gust
  • 11piper
    dupa gust
  • 12chilli
    dupa gust
Topping
  • 13 felii sunca
  • 100 gr cascaval
  • 3 buc rosii
  • 100 gr ciuperci
  • 4 frunze salata
  • 1sunca
    13 felii
  • 2cascaval
    100 gr
  • 3rosii
    3 buc
  • 4ciuperci
    100 gr
  • 5salata
    4 frunze

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.