De cate ori postez o reteta care implica framantarea unui aluat incep cu 2-3 paragrafe in care imi manifest absolut toate sentimentele de razvratire impotriva actului de framantare (stiti doar cat de ”mult” imi place sa framant sau sa rad cascavalul sau muuulte alte chestii, haha :)) ), dar astazi ma opresc la un singur paragraf! Nu ca m-as fi invatat eu sau ca am pus muschi, ci pentru ca din februarie fac parte dintr-o relatie absolut perfecta! Primisem de la familia mea un aparat de framantat aluatul si l-am botezat Lumina Ochilor Mei (LOM), haha:)) . Eu apas pe butonul START si el imi face treaba, ce sa vrei mai mult dintr-o relatie? HAHA :)). Imaginati-va acum de ce nebunie am avut parte saptamana trecuta de cand s-a aflat de LOM-ul meu. Am facut o adevarata petrecere cu pizza! Nu-ti imagina ca am chemat tot orasul, suntem prea egoisti cand vine vorba de pizza, ha! Cred ca am copt in jur de 7 pizza in 2 zile. Si cum saptamana are 7 zile, nu cred ca mai este necesar sa continui numaratoarea. Pe bune acum ca am luat-o razna si cand am vazut ce repede se framanta aluatul si cat timp am economisit, nu am mai avut nicio scuza si a trebuit sa fac pizza cat sa sature pe toata lumea. Am trecut peste, acum ne-am linistit si o tinem pe salate, dar vine cat de curand nebunia din nou si ne apucam de foietaje!! YEEY! Pana atunci, astazi va prezint o delicioasa reteta de pizza pentru care am pregatit un nou sos de tomate, foarte aromat. Spor la treaba si succes la framantat daca este nevoie, stiu ce trauma simtiti!
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!