Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Creme brulee

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Sweets & Others

117 retete postate

gatesc.co
Chef
Creme brulee
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Creme brulee

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Sweets & Others

117 retete postate

gatesc.co
Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

15 minute

Preparare

35 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Incep seria deserturilor frantuzesti cu preferatul meu, un desert extrem de fin, crema de vanilie si crusta de zahar caramelizat fac o echipa minunata impreuna. Nu e nimic complicat in a il prepara, insa aveti nevoie de un arzator pentru a obtine o crusta perfecta.

Creme brulee

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

15 minute

Preparare

35 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Deserturi
Sweets & Others
Chef
gatesc.co

Prezentare

Incep seria deserturilor frantuzesti cu preferatul meu, un desert extrem de fin, crema de vanilie si crusta de zahar caramelizat fac o echipa minunata impreuna. Nu e nimic complicat in a il prepara, insa aveti nevoie de un arzator pentru a obtine o crusta perfecta.

Ingrediente

Portii:
  • 500 ml smantana pentru frisca
  • 130 gr zahar
  • 5 buc galbenus de ou
  • 1 buc pastaie de vanilie
  • 1smantana pentru frisca
    500 ml
  • 2zahar
    130 gr
  • 3galbenus de ou
    5 buc
  • 4pastaie de vanilie
    1 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Strecuratoare inox, 18 cm - Zokura
25 leiÎn stoc
Tel inox, 28 cm - OXO

Tel inox, 28 cm - OXO

49 lei În stoc

49 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 16cm/1,3L - AMT Gastroguss
290 leiÎn stoc
Cratita inox, 14cm/1L, "Atlantis" - Demeyere
695 leiÎn stoc
Cantar electronic, 5kg - Zokura
69 leiÎn stoc
Bol mixare, plastic, 23,8cm/2,5L - Westmark
32 leiÎn stoc
Tel inox, 28 cm - Westmark
39 leiÎn stoc
Tel, plastic, 31cm, "Gallant" - Westmark
45 leiÎn stoc
Arzator Creme Brulee, 14 cm - Westmark
189 leiÎn stoc
Arzator Creme Brulee, 13,5 cm - Kitchen Craft
115 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor (1 intrebare )

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.

Laurentiu gatesc.co | acum un an

La ce temperatura setam cuptorul?