Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort Amandina cu pudra de roscove si ciocolata amaruie, aromatizat cu portocale

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

920 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort Amandina cu pudra de roscove si ciocolata amaruie, aromatizat cu portocale
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort Amandina cu pudra de roscove si ciocolata amaruie, aromatizat cu portocale

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

920 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Torturile sunt un deliciu permis pentru toata lumea, insa pentru a fi siguri ca sunt si sanatoase este recomandat sa se preparam in casa. Prin urmare va propun acest tort Amandina de ciocolata cu coaja de portocala confiata, decorat cu frisca si cu mult suflet.

Tort Amandina cu pudra de roscove si ciocolata amaruie, aromatizat cu portocale

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Torturile sunt un deliciu permis pentru toata lumea, insa pentru a fi siguri ca sunt si sanatoase este recomandat sa se preparam in casa. Prin urmare va propun acest tort Amandina de ciocolata cu coaja de portocala confiata, decorat cu frisca si cu mult suflet.

Ingrediente

Portii:
  • 9 linguri faina
  • 210 gr zahar brun
  • 1 lingura praf de copt
  • 4 linguri pudra de carob
  • 800 ml frisca lichida
  • 600 gr ciocolata amaruie
  • 50 gr portocale confiate
  • 4 ml esenta de portocale
  • 6 buc oua
  • 475 ml apa
  • praf de sare
  • 10 gr gelatina
  • 100 gr unt
  • 1faina
    9 linguri
  • 2zahar brun
    210 gr
  • 3praf de copt
    1 lingura
  • 4pudra de carob
    4 linguri
  • 5frisca lichida
    800 ml
  • 6ciocolata amaruie
    600 gr
  • 7portocale confiate
    50 gr
  • 8esenta de portocale
    4 ml
  • 9oua
    6 buc
  • 10apa
    475 ml
  • 11sare
    praf de
  • 12gelatina
    10 gr
  • 13unt
    100 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Paleta tort, 25 cm, inox - Kitchen Craft
110 leiÎn stoc
Platou tort, 31 cm - Westmark
34 leiÎn stoc
Mixer cu bol 4.3L, Classic, White - KitchenAid
2690 leiÎn stoc
Bol mixare, plastic, 23,8cm/2,5L - Westmark
32 leiÎn stoc
Mixer de mana cu bol 400 W, 2,5L - Zokura
175 leiÎn stoc
Sita pentru faina, 30 cm, inox - de Buyer
175 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie, bumbac - KitchenShop
20 leiÎn stoc
Set 2 manusi de bucatarie - Zokura
50 leiÎn stoc
Cratita bain-marie, inox, 14cm/2,1L - de Buyer
195 leiÎn stoc
Spatula silicon, 28,5 cm - Westmark
44 leiÎn stoc
Punga pentru decorare cu 5 duze - Westmark
125 leiÎn stoc
Set 10 pungi decorare cu 5 duze - Westmark
29 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.