Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pesto cu mazare

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2339 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pesto cu mazare
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pesto cu mazare

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2339 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Pesto cu mazare, busuioc si fulgi de migdale.

Pesto cu mazare

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

10 minute

Preparare

10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Pesto cu mazare, busuioc si fulgi de migdale.

Ingrediente

Portii:
  • 1 l apa
  • dupa gust sare
  • 200 gr mazare congelata
  • 2 catei usturoi
  • 20 gr busuioc
  • 25 gr parmezan
  • 20 ml suc de lamaie
  • 40 ml ulei de masline
  • 20 gr fulgi de migdale
  • 1apa
    1 l
  • 2sare
    dupa gust
  • 3mazare congelata
    200 gr
  • 4usturoi
    2 catei
  • 5busuioc
    20 gr
  • 6parmezan
    25 gr
  • 7suc de lamaie
    20 ml
  • 8ulei de masline
    40 ml
  • 9fulgi de migdale
    20 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.