Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Mini checuri aromate

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Cu Cireșel la joacă

419 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Mini checuri aromate
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Mini checuri aromate

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Cu Cireșel la joacă

419 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Cum mie imi place tare mult dovleacul trebuia sa il integrez si in aceste mini checuri aromate. Este un desert pentru adulti, insa poate fi adaptat si pentru cei mici, daca in loc de zahar adaugati vreo 2 banane bine coapte. Se mai schimba si textura, insa! In varianta cu zahar ele sunt destul de pufoase. Sotul le aseamana la textura cu "Prajitura casei". De asemenea, le puteti coace si in forme de briose, numai ca in acest caz timpul de coacere va fi mai mic. Va recomand sa le verificati pe parcurs.

Mini checuri aromate

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Deserturi
Cu Cireșel la joacă
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Cum mie imi place tare mult dovleacul trebuia sa il integrez si in aceste mini checuri aromate. Este un desert pentru adulti, insa poate fi adaptat si pentru cei mici, daca in loc de zahar adaugati vreo 2 banane bine coapte. Se mai schimba si textura, insa! In varianta cu zahar ele sunt destul de pufoase. Sotul le aseamana la textura cu "Prajitura casei". De asemenea, le puteti coace si in forme de briose, numai ca in acest caz timpul de coacere va fi mai mic. Va recomand sa le verificati pe parcurs.

Ingrediente

Portii:
Compozitie
  • 4 buc oua
  • 200 gr zahar
  • 50 ml ulei
  • 400 gr dovleac copt
  • 250 gr faina
  • 10 gr praf de copt
  • 1 lingura scortisoara Ceylon
  • 1oua
    4 buc
  • 2zahar
    200 gr
  • 3ulei
    50 ml
  • 4dovleac copt
    400 gr
  • 5faina
    250 gr
  • 6praf de copt
    10 gr
  • 7scortisoara Ceylon
    1 lingura
Glazura
  • 35 ml apa
  • 50 gr unt
  • 50 gr zahar
  • 50 gr lapte praf
  • 1apa
    35 ml
  • 2unt
    50 gr
  • 3zahar
    50 gr
  • 4lapte praf
    50 gr
Extra
  • dupa gust coaja de portocala
  • 1coaja de portocala
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 21, 05:46
Arata delicios!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.