Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Prajitura cu ciocolata si crema de branza

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Dulciuri cu Georgiana

112 retete postate

gatesc.co
Chef
Prajitura cu ciocolata si crema de branza
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Prajitura cu ciocolata si crema de branza

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Dulciuri cu Georgiana

112 retete postate

gatesc.co
Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Blat insiropat cu caramel, crema de ciocolata, crema de branza- o bunatate de prajitura.

Prajitura cu ciocolata si crema de branza

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
Dulciuri cu Georgiana
Chef
gatesc.co

Prezentare

Blat insiropat cu caramel, crema de ciocolata, crema de branza- o bunatate de prajitura.

Ingrediente

Portii:
Blat
  • 6 buc oua
  • 6 linguri zahar
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri sirop de zahar ars
  • 6 linguri faina
  • 3 linguri cacao
  • 5 gr praf de copt
  • praf de sare
  • 1oua
    6 buc
  • 2zahar
    6 linguri
  • 3ulei
    3 linguri
  • 4sirop de zahar ars
    3 linguri
  • 5faina
    6 linguri
  • 6cacao
    3 linguri
  • 7praf de copt
    5 gr
  • 8sare
    praf de
Crema de ciocolata
  • 200 gr unt
  • 200 gr crema de ciocolata
  • 100 gr ciocolata neagra
  • 20 ml lapte
  • 1unt
    200 gr
  • 2crema de ciocolata
    200 gr
  • 3ciocolata neagra
    100 gr
  • 4lapte
    20 ml
Glazura
  • 100 gr ciocolata neagra
  • 50 gr unt
  • 50 ml frisca lichida
  • 1ciocolata neagra
    100 gr
  • 2unt
    50 gr
  • 3frisca lichida
    50 ml
Crema de branza
  • 200 gr crema de branza
  • 100 ml frisca lichida
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1crema de branza
    200 gr
  • 2frisca lichida
    100 ml
  • 3zahar pudra
    2 linguri
Sirop zahar ars
  • 2 linguri zahar
  • 4 linguri apa
  • 1zahar
    2 linguri
  • 2apa
    4 linguri
Sirop
  • 200 ml apa
  • 50 gr zahar
  • 10 picaturi esenta de rom
  • 1apa
    200 ml
  • 2zahar
    50 gr
  • 3esenta de rom
    10 picaturi

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Mixer cu bol 4.3L, Classic, White - KitchenAid
2690 leiÎn stoc
Mixer de mana cu bol 400 W, 2,5L - Zokura
175 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 16cm/1,3L - AMT Gastroguss
290 leiÎn stoc
Spatula silicon, 28,5 cm - Westmark
44 leiÎn stoc
Cantar electronic, 5kg - Zokura
69 leiÎn stoc
Sita pentru faina, 30 cm, inox - de Buyer
175 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie, bumbac - KitchenShop
20 leiÎn stoc
Manusa protectie silicon - Kitchen Craft
49 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Cornelia
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 21, 05:54
Buna de tot!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.