Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Cannoli Siciliani

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Roxi's Kitchen

14 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Cannoli Siciliani
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Cannoli Siciliani

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Roxi's Kitchen

14 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Categorii:  Deserturi

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Este un desert traditional sicilian. Tuburile din aluat sunt prajite in baie de ulei si umplute cu o crema ce are la baza branza ricotta.

Cannoli Siciliani

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
Roxi's Kitchen
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Este un desert traditional sicilian. Tuburile din aluat sunt prajite in baie de ulei si umplute cu o crema ce are la baza branza ricotta.

Ingrediente

Portii:
Umplutura
  • 624 gr branza Ricotta
  • 3 linguri fulgi de ciocolata neagra
  • 1 lingurita coaja de portocala
  • 150 gr zahar pudra
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 0.25 lingurita suc de lamaie
  • 1branza Ricotta
    624 gr
  • 2fulgi de ciocolata neagra
    3 linguri
  • 3coaja de portocala
    1 lingurita
  • 4zahar pudra
    150 gr
  • 5esenta de vanilie
    1 lingurita
  • 6suc de lamaie
    0.25 lingurita
Tuburi
  • 250 gr faina
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingurita cacao
  • 0.5 lingurita scortisoara
  • 0.5 lingurita sare
  • 180 ml vin de Marsala
  • 2.04 l ulei vegetal
  • 1 buc albus de ou
  • 1faina
    250 gr
  • 2zahar
    3 linguri
  • 3cacao
    1 lingurita
  • 4scortisoara
    0.5 lingurita
  • 5sare
    0.5 lingurita
  • 6vin de Marsala
    180 ml
  • 7ulei vegetal
    2.04 l
  • 8albus de ou
    1 buc
Decor
  • 113 gr ciocolata neagra
  • 65 gr fistic crud
  • 100 gr zahar pudra
  • 1ciocolata neagra
    113 gr
  • 2fistic crud
    65 gr
  • 3zahar pudra
    100 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Facalet 44 cm, lemn de fag - Kesper
34 leiÎn stoc
Bol mixare, plastic, 23,8cm/2,5L - Westmark
32 leiÎn stoc
Set boluri 4 piese, inox - Kitchen Craft
148 leiÎn stoc
Mixer de mana cu bol 400 W, 2,5L - Zokura
175 leiÎn stoc
Mixer manual cu manivela 30,5 cm - OXO
95 leiÎn stoc
Spatula plastic, 28 cm, Alb - Kitchen Craft
26 leiÎn stoc
Sita pentru faina, 30 cm, inox - de Buyer
175 leiÎn stoc
Sticla ulei/otet, 300 ml - Kitchen Craft
55 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 24cm/5,2L - AMT Gastroguss
415 leiÎn stoc
Friteuza Deep Fryer, 1,5L, 1200W - Unold
390 leiÎn stoc
Friteuza 1,5L, 900W - Adler
340 leiÎn stoc
Spumiera cu sita, inox, 12,5 cm - Zokura
23 leiÎn stoc
Cratita bain-marie, inox, 16cm/3,2L - de Buyer
220 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 21, 01:00
Buni!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.