Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort de cocos cu 2 creme mousse si jeleu

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

857 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort de cocos cu 2 creme mousse si jeleu
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort de cocos cu 2 creme mousse si jeleu

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

857 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

4 ore

Preparare

45 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Va propun o idee de tort cu blat de cocos, crema mousse de capsune, crema mousse de ciocolata cu lapte si jeleu de capsune. Un preparat delicios si racoritor.

Tort de cocos cu 2 creme mousse si jeleu

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

4 ore

Preparare

45 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Deserturi
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Va propun o idee de tort cu blat de cocos, crema mousse de capsune, crema mousse de ciocolata cu lapte si jeleu de capsune. Un preparat delicios si racoritor.

Ingrediente

Portii:
Blatul de cocos
  • 6 buc albus de ou
  • 200 gr nuca de cocos
  • 3 linguri faina
  • 200 gr zahar
  • 1 lingura praf de copt
  • praf de sare
  • 1albus de ou
    6 buc
  • 2nuca de cocos
    200 gr
  • 3faina
    3 linguri
  • 4zahar
    200 gr
  • 5praf de copt
    1 lingura
  • 6sare
    praf de
Mousse de ciocolata cu lapte
  • 200 gr ciocolata cu lapte
  • 200 ml frisca lichida
  • 5 gr gelatina
  • 1ciocolata cu lapte
    200 gr
  • 2frisca lichida
    200 ml
  • 3gelatina
    5 gr
Mousse de capsune
  • 500 gr capsuni congelate
  • 200 ml frisca lichida
  • 150 gr zahar
  • 10 gr gelatina
  • 1capsuni congelate
    500 gr
  • 2frisca lichida
    200 ml
  • 3zahar
    150 gr
  • 4gelatina
    10 gr
Jeleu de capsune
  • 250 gr capsuni congelate
  • 100 gr zahar
  • 10 gr gelatina
  • 1capsuni congelate
    250 gr
  • 2zahar
    100 gr
  • 3gelatina
    10 gr
Decor
  • 100 ml frisca lichida
  • 50 gr ciocolata cu lapte
  • 1frisca lichida
    100 ml
  • 2ciocolata cu lapte
    50 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.