Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Budinca de fidea si branza sarata

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Ruxy

1006 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Budinca de fidea si branza sarata
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Budinca de fidea si branza sarata

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Ruxy

1006 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

35 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

O bunatate!

Budinca de fidea si branza sarata

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

35 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

O bunatate!

Ingrediente

Portii:
  • 200 gr paste taglioni
  • 400 gr branza de vaca
  • 50 gr unt
  • 3 linguri smantana
  • 6 linguri pesmet
  • 1 praf de sare
  • 2 buc oua
  • 1 lingurita mustar
  • 3 linguri parmezan
  • 1paste taglioni
    200 gr
  • 2branza de vaca
    400 gr
  • 3unt
    50 gr
  • 4smantana
    3 linguri
  • 5pesmet
    6 linguri
  • 6sare
    1 praf de
  • 7oua
    2 buc
  • 8mustar
    1 lingurita
  • 9parmezan
    3 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cos strecuratoare, inox, 22 cm
29 leiÎn stoc
Razatoare parmezan, inox - Kitchen Craft
172 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.