Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

French toast sau friganele cu labneh si za'atar

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Oana Ramona

93 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
French toast sau friganele cu labneh si za'atar
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

French toast sau friganele cu labneh si za'atar

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Oana Ramona

93 retete postate

gatesc.co
Mini Chef

Pregatire

15 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Bundas kenyer, asa-i spuneam in copilarie. Adica paine cu/in ou, friganele, sau mai fancy, French toast sau Pain perdu. Secretul major e consistenta painii folosite: paine de toast densa, felii de aproximativ de 2.5 cm, veche de cel putin 1-2 zile. De data aceasta l-am servit cu o delicioasa branza de iaurt specifica Orientului. Pentru un gust intens am folosit un amestec de iaurt grecesc si iaurt de capra.

French toast sau friganele cu labneh si za'atar

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

15 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Oana Ramona
Mini Chef
gatesc.co

Prezentare

Bundas kenyer, asa-i spuneam in copilarie. Adica paine cu/in ou, friganele, sau mai fancy, French toast sau Pain perdu. Secretul major e consistenta painii folosite: paine de toast densa, felii de aproximativ de 2.5 cm, veche de cel putin 1-2 zile. De data aceasta l-am servit cu o delicioasa branza de iaurt specifica Orientului. Pentru un gust intens am folosit un amestec de iaurt grecesc si iaurt de capra.

Ingrediente

Portii:
Paine cu ou
  • 500 gr paine toast
  • 4 buc oua
  • 150 ml lapte
  • varf de cutit sare
  • 100 gr unt
  • 1paine toast
    500 gr
  • 2oua
    4 buc
  • 3lapte
    150 ml
  • 4sare
    varf de cutit
  • 5unt
    100 gr
Labneh
  • 150 gr iaurt de capra
  • 150 gr iaurt grecesc
  • 0.5 lingurita sare
  • 4 lingurite condiment za'atar
  • 1iaurt de capra
    150 gr
  • 2iaurt grecesc
    150 gr
  • 3sare
    0.5 lingurita
  • 4condiment za'atar
    4 lingurite

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit pentru paine, inox, 20 cm - Westmark
54 leiÎn stoc
Set boluri 4 piese, inox - Kitchen Craft
148 leiÎn stoc
Bol mixare, plastic, 23,8cm/2,5L - Westmark
32 leiÎn stoc
Untiera inox cu capac PVC - Zokura
65 leiÎn stoc
Untiera portelan, 9 x 7,5 cm - Viejo Valle
48 leiÎn stoc
Set 7 piese pentru condimente, inox
125 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.