Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Kebab de pui

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Kebab de pui
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Kebab de pui

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora 20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Conform legendei, acest fel de mancare a fost inventat in anii 1970 de un imigrant turc, stabilit la Berlin, pe nume Nurman. Acesta sustine ca a fost primul care a raspuns la tendinta abia aparuta de fast food si a inceput sa vanda carne carne fripta in lipie, mancarea devenind cunoscuta mai tarziu ca kebab-ul pe care il stim noi azi. Nurman nu este singurul care sutine ca a inventat kebab-ul, dar nu exista nicio indoiala ca Berlinul este locul de nastere al doner-kebab-ului in Europa.

Kebab de pui

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora 20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Conform legendei, acest fel de mancare a fost inventat in anii 1970 de un imigrant turc, stabilit la Berlin, pe nume Nurman. Acesta sustine ca a fost primul care a raspuns la tendinta abia aparuta de fast food si a inceput sa vanda carne carne fripta in lipie, mancarea devenind cunoscuta mai tarziu ca kebab-ul pe care il stim noi azi. Nurman nu este singurul care sutine ca a inventat kebab-ul, dar nu exista nicio indoiala ca Berlinul este locul de nastere al doner-kebab-ului in Europa.

Ingrediente

Portii:
Kebab
  • 1 buc piept de pui
  • 1 buc ceapa
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 2 buc rosii Cherry
  • 100 ml apa
  • 1piept de pui
    1 buc
  • 2ceapa
    1 buc
  • 3sare
    dupa gust
  • 4piper
    dupa gust
  • 5pasta de gogosari
    1 lingura
  • 6rosii Cherry
    2 buc
  • 7apa
    100 ml
Marinata
  • 3 catei usturoi
  • 1 buc portocale
  • 3 buc ceapa verde
  • 1 buc lamai
  • 1 lingura sos de soia
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1usturoi
    3 catei
  • 2portocale
    1 buc
  • 3ceapa verde
    3 buc
  • 4lamai
    1 buc
  • 5sos de soia
    1 lingura
  • 6ulei de floarea soarelui
    2 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Bol cu capac, sticla, 1L - Glasslock
62 leiÎn stoc
Storcator citrice, 17 cm, Rosu - Westmark
25 leiÎn stoc
Storcator manual de citrice - OXO
48 leiÎn stoc
Set 50 bete frigarui, 25 cm - Westmark
15 leiÎn stoc
Set 100 bete frigarui, 9 cm - Westmark
15 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
mar. 21, 03:40
Ador kebabul
vin in vizita :)
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.