Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ravioli cu leurda, ricotta, parmezan si sos de rosii

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Oana Ramona

93 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Ravioli cu leurda, ricotta, parmezan si sos de rosii
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ravioli cu leurda, ricotta, parmezan si sos de rosii

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Oana Ramona

93 retete postate

gatesc.co
Mini Chef

Pregatire

45 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Ador leurda sub orice forma, asa ca de ce nu in ravioli proaspat facuti. Cu ricotta, parmezan si sos de rosii pentru un contrast si mai puternic de arome.

Ravioli cu leurda, ricotta, parmezan si sos de rosii

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

45 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Ador leurda sub orice forma, asa ca de ce nu in ravioli proaspat facuti. Cu ricotta, parmezan si sos de rosii pentru un contrast si mai puternic de arome.

Ingrediente

Portii:
Aluat ravioli
  • 200 gr faina alba pentru pizza
  • 1 buc oua
  • 1faina alba pentru pizza
    200 gr
  • 2oua
    1 buc
Umplutura ravioli
  • 200 gr leurda
  • 200 gr branza Ricotta
  • 40 gr parmezan
  • 30 gr unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • dupa gust sare
  • 1leurda
    200 gr
  • 2branza Ricotta
    200 gr
  • 3parmezan
    40 gr
  • 4unt
    30 gr
  • 5ulei de masline
    2 linguri
  • 6sare
    dupa gust
Sos de rosii
  • 400 gr rosii Cherry
  • 4 linguri ulei de masline
  • 4 catei usturoi
  • 30 gr leurda
  • 1rosii Cherry
    400 gr
  • 2ulei de masline
    4 linguri
  • 3usturoi
    4 catei
  • 4leurda
    30 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Facalet 44 cm, lemn de fag - Kesper
34 leiÎn stoc
Lingura bambus, 30 cm - Zokura
16 leiÎn stoc
Set 4 ustensile cu suport, bambus - Kesper
55 leiÎn stoc
Bol mixare, plastic, 23,8cm/2,5L - Westmark
32 leiÎn stoc
Sita pentru faina, 21 cm, inox - de Buyer
120 leiÎn stoc
Forma 12 ravioli mari cu facalat - Imperia
125 leiÎn stoc
Forma-cutter ravioli, 6 cm - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/8d27aa32-9815-4302-9200-e209295cd465.jpg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Alexandra
Chef gatesc.co

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Alexandra
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iul. 23, 09:16
Perfecta pentru cina.  |  Reteta gatita
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.