Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Negresa de post cu nuci si gem de prune

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Aaaa

484 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Negresa de post cu nuci si gem de prune
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Negresa de post cu nuci si gem de prune

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Aaaa

484 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  De post , Deserturi

Pregatire

15 minute

Preparare

35 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Negresa de post e un desert rapid si gustos, ideal pentru zilele de post sau cei care au o dieta vegana, e usor de facut si, pe deasupra, e extrem de pufoasa si gustoasa.

Negresa de post cu nuci si gem de prune

( )( )( )( )( ) ( 0 )
ianuarie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare
Categorii:  De post , Deserturi

Pregatire

15 minute

Preparare

35 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  De post , Deserturi
Aaaa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Negresa de post e un desert rapid si gustos, ideal pentru zilele de post sau cei care au o dieta vegana, e usor de facut si, pe deasupra, e extrem de pufoasa si gustoasa.
ianuarie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 250 gr faina
  • 50 gr cacao
  • 10 gr praf de copt
  • 100 gr zahar
  • 1 praf de sare
  • 350 ml lapte de migdale
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 150 gr gem de prune
  • 100 gr nuci
  • 50 ml ulei de cocos
  • 4 lingurite cafea macinata
  • 300 ml apa
  • 1faina
    250 gr
  • 2cacao
    50 gr
  • 3praf de copt
    10 gr
  • 4zahar
    100 gr
  • 5sare
    1 praf de
  • 6lapte de migdale
    350 ml
  • 7extract de vanilie
    1 lingurita
  • 8gem de prune
    150 gr
  • 9nuci
    100 gr
  • 10ulei de cocos
    50 ml
  • 11cafea macinata
    4 lingurite
  • 12apa
    300 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

    Punem apa intr-un ibric la fiert, adaugam cafeaua, iar cand incepe sa fiarba oprim focul. O lasam la odihnit 5 minute, iar apoi o strecuram pentru a inlatura zatul.

    Punem apa intr-un ibric la fiert, adaugam cafeaua, iar cand incepe sa fiarba oprim focul. O lasam la odihnit 5 minute, iar apoi o strecuram pentru a inlatura zatul.

  • Pasul 2
    terminat

    Intr-un bol punem toate ingredientele uscate: faina, cacao, praful de copt, praful de sare si zaharul si amestecam. Adaugam uleiul de cocos topit, cafeaua, bautura de migdale, extractul de vanilie si amestecam pana cand obtinem o compozitie omogena. La final adaugam nucile si gemul si amestecam pana cand le-am incorporat in compozite.

    Intr-un bol punem toate ingredientele uscate: faina, cacao, praful de copt, praful de sare si zaharul si amestecam. Adaugam uleiul de cocos topit, cafeaua, bautura de migdale, extractul de vanilie si amestecam pana cand obtinem o compozitie omogena. La final adaugam nucile si gemul si amestecam pana cand le-am incorporat in compozite.

  • Pasul 3
    terminat

    Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam compozitia si dam la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 40 de minute.

    Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam compozitia si dam la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 40 de minute.

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

    Punem apa intr-un ibric la fiert, adaugam cafeaua, iar cand incepe sa fiarba oprim focul. O lasam la odihnit 5 minute, iar apoi o strecuram pentru a inlatura zatul.

    Punem apa intr-un ibric la fiert, adaugam cafeaua, iar cand incepe sa fiarba oprim focul. O lasam la odihnit 5 minute, iar apoi o strecuram pentru a inlatura zatul.

  • Pasul 2
    terminat

    Intr-un bol punem toate ingredientele uscate: faina, cacao, praful de copt, praful de sare si zaharul si amestecam. Adaugam uleiul de cocos topit, cafeaua, bautura de migdale, extractul de vanilie si amestecam pana cand obtinem o compozitie omogena. La final adaugam nucile si gemul si amestecam pana cand le-am incorporat in compozite.

    Intr-un bol punem toate ingredientele uscate: faina, cacao, praful de copt, praful de sare si zaharul si amestecam. Adaugam uleiul de cocos topit, cafeaua, bautura de migdale, extractul de vanilie si amestecam pana cand obtinem o compozitie omogena. La final adaugam nucile si gemul si amestecam pana cand le-am incorporat in compozite.

  • Pasul 3
    terminat

    Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam compozitia si dam la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 40 de minute.

    Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam compozitia si dam la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 40 de minute.

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Farfurie pentru paste, portelan, 26cm, "Ethos Twilight" - Porland
84 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.