484 retete postate
484 retete postate
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
15 minute
Preparare
35 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePunem apa intr-un ibric la fiert, adaugam cafeaua, iar cand incepe sa fiarba oprim focul. O lasam la odihnit 5 minute, iar apoi o strecuram pentru a inlatura zatul.
Punem apa intr-un ibric la fiert, adaugam cafeaua, iar cand incepe sa fiarba oprim focul. O lasam la odihnit 5 minute, iar apoi o strecuram pentru a inlatura zatul.
Intr-un bol punem toate ingredientele uscate: faina, cacao, praful de copt, praful de sare si zaharul si amestecam. Adaugam uleiul de cocos topit, cafeaua, bautura de migdale, extractul de vanilie si amestecam pana cand obtinem o compozitie omogena. La final adaugam nucile si gemul si amestecam pana cand le-am incorporat in compozite.
Intr-un bol punem toate ingredientele uscate: faina, cacao, praful de copt, praful de sare si zaharul si amestecam. Adaugam uleiul de cocos topit, cafeaua, bautura de migdale, extractul de vanilie si amestecam pana cand obtinem o compozitie omogena. La final adaugam nucile si gemul si amestecam pana cand le-am incorporat in compozite.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam compozitia si dam la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 40 de minute.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam compozitia si dam la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 40 de minute.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Punem apa intr-un ibric la fiert, adaugam cafeaua, iar cand incepe sa fiarba oprim focul. O lasam la odihnit 5 minute, iar apoi o strecuram pentru a inlatura zatul.
Punem apa intr-un ibric la fiert, adaugam cafeaua, iar cand incepe sa fiarba oprim focul. O lasam la odihnit 5 minute, iar apoi o strecuram pentru a inlatura zatul.
Intr-un bol punem toate ingredientele uscate: faina, cacao, praful de copt, praful de sare si zaharul si amestecam. Adaugam uleiul de cocos topit, cafeaua, bautura de migdale, extractul de vanilie si amestecam pana cand obtinem o compozitie omogena. La final adaugam nucile si gemul si amestecam pana cand le-am incorporat in compozite.
Intr-un bol punem toate ingredientele uscate: faina, cacao, praful de copt, praful de sare si zaharul si amestecam. Adaugam uleiul de cocos topit, cafeaua, bautura de migdale, extractul de vanilie si amestecam pana cand obtinem o compozitie omogena. La final adaugam nucile si gemul si amestecam pana cand le-am incorporat in compozite.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam compozitia si dam la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 40 de minute.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam compozitia si dam la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 40 de minute.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!