Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort cu blat de cacao si piscoturi si 2 creme mousse, imbracat in frisca

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

899 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort cu blat de cacao si piscoturi si 2 creme mousse, imbracat in frisca
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort cu blat de cacao si piscoturi si 2 creme mousse, imbracat in frisca

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

899 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

30 minute

Preparare

5 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Tort cu blat de cacao insiropat cu sirop de portocale, crema mousse de ciocolata alba cu fulgi de cocos si crema mousse de ciocolata amaruie cu coaja de portocale si un strat de piscoturi insiropate cu sirop de portocale.

Tort cu blat de cacao si piscoturi si 2 creme mousse, imbracat in frisca

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

30 minute

Preparare

5 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Deserturi , Party
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Tort cu blat de cacao insiropat cu sirop de portocale, crema mousse de ciocolata alba cu fulgi de cocos si crema mousse de ciocolata amaruie cu coaja de portocale si un strat de piscoturi insiropate cu sirop de portocale.

Ingrediente

Portii:
  • 6 linguri faina
  • 9 linguri zahar brun
  • 10 gr praf de copt
  • 800 ml frisca lichida
  • 300 gr ciocolata alba
  • 300 gr ciocolata amaruie
  • 10 gr gelatina
  • 200 gr piscoturi
  • 3 linguri zahar pudra
  • 1 buc portocale
  • 50 gr fulgi de nuca de cocos
  • 6 ml esenta de portocale
  • 200 gr zahar
  • 6 buc oua
  • 3 linguri cacao
  • 5 linguri apa
  • 1faina
    6 linguri
  • 2zahar brun
    9 linguri
  • 3praf de copt
    10 gr
  • 4frisca lichida
    800 ml
  • 5ciocolata alba
    300 gr
  • 6ciocolata amaruie
    300 gr
  • 7gelatina
    10 gr
  • 8piscoturi
    200 gr
  • 9zahar pudra
    3 linguri
  • 10portocale
    1 buc
  • 11fulgi de nuca de cocos
    50 gr
  • 12esenta de portocale
    6 ml
  • 13zahar
    200 gr
  • 14oua
    6 buc
  • 15cacao
    3 linguri
  • 16apa
    5 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Punga pentru ornat - Kitchen Craft
138 leiÎn stoc
Spatula plastic, 28 cm, Alb - Kitchen Craft
26 leiÎn stoc
Cantar electronic, 5kg - Zokura
69 leiÎn stoc
Mixer de mana cu bol 400 W, 2,5L - Zokura
175 leiÎn stoc
Sita pentru faina, 21 cm, inox - de Buyer
120 leiÎn stoc
Set bain marie, inox, 16 cm - Kitchen Craft
210 leiÎn stoc
Spatula silicon, 28,5 cm - Westmark
44 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.