A face bomboane intr-o bucatarie mica, acasa, cu ce ai la indemana nu e usor. De fapt, tot ce inseamna sa lucrezi cu ciocolata mi se pare o stiinta. Iar ca sa mai si mananci o bomboana buna (decenta), care sa nu fie doar ceva dulce, ci o combinatie armonioasa intre invelis si umplutura, ei bine, deja mi se pare o arta. Desigur, mai am mult pana acolo. Insa pasiunea mea pentru ciocolata si faptul ca mi-au iesit aceste bomboane, in ciuda unor greseli (stiu unde am gresit, asa ca data viitoare vor iesi mai bine), ma motiveaza sa merg mai departe. Planuisem de mult sa pregatesc niste bomboane cu aceste ciocolate Callebaut: invelisul este din ciocolata neagra, iar pentru umplutura am folosit ciocolata cu lapte, lapte si gin. Ciocolata are acel pocnet cand musti si se sparge intr-un anume fel? a fost wow. Cantitatile sunt orientative, poti folosi atata cicolata cata vrei, dupa gust si imaginatie.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!