Tort cu doua foi de pandispan, un strat de piscoturi, crema de mascarpone cu cafea, crema de ciocolata alba, glazura oglinda din ciocolata, decorata cu fluturasi de ciocolata.
M-am trezit cu pofta de ceva ciocolatos, avand mai multa ciocolata amaruie de menaj, mi-am si planificat in minte un brownie maron intens langa ceva mai soft si aromat, iar asa a luat nastere preparatul meu divin. Nu e un cuvant mare, nici la restaurant nu mananci asa ceva. Haideti sa va spun cum le-am preparat, ca sa nu ma contraziceti.
Casuta din turta dulce le-a placut alor mei foarte mult, astfel ca anul acesta am mai pregatit una, cu modificari si imbunatatiri. Am decorat-o astfel incat sa imbin braul romanesc de pe fatada cu alte elemente in culori specifice Craciunului.
Acest pandispan este cel mai gustos si cel mai aspectuos pandispan pe care l-am preparat vreodata. Este plin de fructe, in doua culori, blat pufos si perfect crescut. Va recomand cu tot dragul aceasta reteta.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!