Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort cu vanilie, apa de trandafiri si capsuni

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort cu vanilie, apa de trandafiri si capsuni
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort cu vanilie, apa de trandafiri si capsuni

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

2 ore 50 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Pentru onomastica mea, am pregatit tort cu blat de vanilie, apa de flori de trandafiri, sos de capsuni, crema de capsuni, decorat cu frisca si capsuni proaspete.

Tort cu vanilie, apa de trandafiri si capsuni

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

2 ore 50 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Categorii:  Deserturi , Party
Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pentru onomastica mea, am pregatit tort cu blat de vanilie, apa de flori de trandafiri, sos de capsuni, crema de capsuni, decorat cu frisca si capsuni proaspete.

Ingrediente

Portii:
Pentru blat:
  • 6 buc oua
  • praf de sare
  • 5 ml indulcitor
  • varf de cutit pudra de vanilie Bourbon
  • 5 linguri ulei de floarea soarelui
  • 5 linguri apa
  • 7 gr praf de copt
  • 1 lingurita apa de flori de trandafir
  • 175 gr faina
  • 1oua
    6 buc
  • 2sare
    praf de
  • 3indulcitor
    5 ml
  • 4pudra de vanilie Bourbon
    varf de cutit
  • 5ulei de floarea soarelui
    5 linguri
  • 6apa
    5 linguri
  • 7praf de copt
    7 gr
  • 8apa de flori de trandafir
    1 lingurita
  • 9faina
    175 gr
Pentru sirop:
  • 400 ml apa
  • 5 ml indulcitor
  • 1 lingurita coaja de citrice
  • 1 lingurita gin
  • 1apa
    400 ml
  • 2indulcitor
    5 ml
  • 3coaja de citrice
    1 lingurita
  • 4gin
    1 lingurita
Pentru sosul de capsuni:
  • 260 gr capsuni
  • 1 lingurita gin
  • 2 linguri indulcitor pudra
  • 1capsuni
    260 gr
  • 2gin
    1 lingurita
  • 3indulcitor pudra
    2 linguri
Pentru crema de capsuni:
  • 100 gr crema mascarpone
  • 150 ml smantana pentru frisca
  • 1crema mascarpone
    100 gr
  • 2smantana pentru frisca
    150 ml
Pentru decor:
  • 150 ml crema mascarpone
  • 250 ml smantana pentru frisca
  • dupa gust capsuni
  • 1 buc kiwi
  • 1crema mascarpone
    150 ml
  • 2smantana pentru frisca
    250 ml
  • 3capsuni
    dupa gust
  • 4kiwi
    1 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Forma de copt, otel, 18 cm - Kitchen Craft
75 leiÎn stoc
Spatula cofetarie, 30cm - de Buyer
38 leiÎn stoc
Spatula lemn, 35,5 cm - OXO
38 leiÎn stoc
Paleta tort, 25 cm, inox - Kitchen Craft
110 leiÎn stoc
Set servire tort 4 in 1, sticla - Borgonovo
225 leiÎn stoc
Invelitoare protectie tort - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc
Gratar racire, otel, 32 cm - Westmark
45 leiÎn stoc
Set 26 duze inox  - Kitchen Craft
158 leiÎn stoc
Lingura desert, inox, "Windsor" - Grunwerg
12 leiÎn stoc
Punga pentru ornat, 34 cm - de Buyer
29 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie - Zokura
38 leiÎn stoc
Cantar electronic, 5kg - Zokura
69 leiÎn stoc
Mixer de mana cu bol 400 W, 2,5L - Zokura
175 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.