167 retete postate
167 retete postate
Pregatire
5 minute
Preparare
15 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
5 minute
Preparare
15 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareVa sugerez sa incepeti cu crevetii. Stergeti-i pe cat posibil de apa. Intr-un bol amestecati boiaua cu piperul Cayenne, usturoiul, sarea si piperul. Turnati uleiul de masline si amestecati.
Va sugerez sa incepeti cu crevetii. Stergeti-i pe cat posibil de apa. Intr-un bol amestecati boiaua cu piperul Cayenne, usturoiul, sarea si piperul. Turnati uleiul de masline si amestecati.
Asezati crevetii in bolul cu condimente si amestecati cu grija. Lasati-i in repaus pana cand terminati cu celelalte componente.
Asezati crevetii in bolul cu condimente si amestecati cu grija. Lasati-i in repaus pana cand terminati cu celelalte componente.
Taiati painea in cuburi de 2-3 cm. Tapetati o tava cu hartie de copt. Asezati painea pe hartia de copt. Condimentati-o cu sare, piper, usturoiul pudra si uleiul de masline. Amestecati bine astfel incat toate bucatile de paine sa fie condimentate.
Taiati painea in cuburi de 2-3 cm. Tapetati o tava cu hartie de copt. Asezati painea pe hartia de copt. Condimentati-o cu sare, piper, usturoiul pudra si uleiul de masline. Amestecati bine astfel incat toate bucatile de paine sa fie condimentate.
Puneti tava in cuptorul preincalzit la 200°C si coaceti crutoanele pentru 10-15 minute.
Puneti tava in cuptorul preincalzit la 200°C si coaceti crutoanele pentru 10-15 minute.
Cat crutoanele se coc, pregatiti sosul. Dati usturoiul prin razatoare si puneti-l intr-un bol. Taiati bucatile de ansoa pe cat de fin posibil si puneti-le si pe ele in bol alaturi de mustar si galbenusul de ou.
Cat crutoanele se coc, pregatiti sosul. Dati usturoiul prin razatoare si puneti-l intr-un bol. Taiati bucatile de ansoa pe cat de fin posibil si puneti-le si pe ele in bol alaturi de mustar si galbenusul de ou.
Cu un tel incepeti sa amestecati. Adaugati uleiul de floarea soarelui in fir subtire ca la maioneza, amestecand continuu.
Cu un tel incepeti sa amestecati. Adaugati uleiul de floarea soarelui in fir subtire ca la maioneza, amestecand continuu.
Cand terminati uleiul, gustati de sare sa vedeti daca mai e nevoie sa sare. In principiu nu ar trebui, dar depinde de gust. Puteti adauga si un pic de zeama de lamaie daca va place gustul mai acid. Eu personal prefer gustul mai putin acid.
Cand terminati uleiul, gustati de sare sa vedeti daca mai e nevoie sa sare. In principiu nu ar trebui, dar depinde de gust. Puteti adauga si un pic de zeama de lamaie daca va place gustul mai acid. Eu personal prefer gustul mai putin acid.
Deci ati pregatit sosul si crutoanele. Trebuie doar sa gatiti crevetii. Incalziti o tigaie de fonta si prajiti crevetii la foc mediu pentru 30-40 de secunde pe fiecare parte.
Deci ati pregatit sosul si crutoanele. Trebuie doar sa gatiti crevetii. Incalziti o tigaie de fonta si prajiti crevetii la foc mediu pentru 30-40 de secunde pe fiecare parte.
Cand sunt gata, scoateti-i pe o farfurie si incepeti sa asamblati.
Cand sunt gata, scoateti-i pe o farfurie si incepeti sa asamblati.
Spalati salata si asezati-o intr-un bol. Adaugati 1-2 linguri de dressing si amestecati astfel incat toate frunzele de salata sa fie acoperite cu dressing. Impartiti salata intre doua farfurii si puneti crevetii si crutoanele peste. Mai adaugati dressing dupa gust si serviti imediat.
Spalati salata si asezati-o intr-un bol. Adaugati 1-2 linguri de dressing si amestecati astfel incat toate frunzele de salata sa fie acoperite cu dressing. Impartiti salata intre doua farfurii si puneti crevetii si crutoanele peste. Mai adaugati dressing dupa gust si serviti imediat.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Va sugerez sa incepeti cu crevetii. Stergeti-i pe cat posibil de apa. Intr-un bol amestecati boiaua cu piperul Cayenne, usturoiul, sarea si piperul. Turnati uleiul de masline si amestecati.
Va sugerez sa incepeti cu crevetii. Stergeti-i pe cat posibil de apa. Intr-un bol amestecati boiaua cu piperul Cayenne, usturoiul, sarea si piperul. Turnati uleiul de masline si amestecati.
Asezati crevetii in bolul cu condimente si amestecati cu grija. Lasati-i in repaus pana cand terminati cu celelalte componente.
Asezati crevetii in bolul cu condimente si amestecati cu grija. Lasati-i in repaus pana cand terminati cu celelalte componente.
Taiati painea in cuburi de 2-3 cm. Tapetati o tava cu hartie de copt. Asezati painea pe hartia de copt. Condimentati-o cu sare, piper, usturoiul pudra si uleiul de masline. Amestecati bine astfel incat toate bucatile de paine sa fie condimentate.
Taiati painea in cuburi de 2-3 cm. Tapetati o tava cu hartie de copt. Asezati painea pe hartia de copt. Condimentati-o cu sare, piper, usturoiul pudra si uleiul de masline. Amestecati bine astfel incat toate bucatile de paine sa fie condimentate.
Puneti tava in cuptorul preincalzit la 200°C si coaceti crutoanele pentru 10-15 minute.
Puneti tava in cuptorul preincalzit la 200°C si coaceti crutoanele pentru 10-15 minute.
Cat crutoanele se coc, pregatiti sosul. Dati usturoiul prin razatoare si puneti-l intr-un bol. Taiati bucatile de ansoa pe cat de fin posibil si puneti-le si pe ele in bol alaturi de mustar si galbenusul de ou.
Cat crutoanele se coc, pregatiti sosul. Dati usturoiul prin razatoare si puneti-l intr-un bol. Taiati bucatile de ansoa pe cat de fin posibil si puneti-le si pe ele in bol alaturi de mustar si galbenusul de ou.
Cu un tel incepeti sa amestecati. Adaugati uleiul de floarea soarelui in fir subtire ca la maioneza, amestecand continuu.
Cu un tel incepeti sa amestecati. Adaugati uleiul de floarea soarelui in fir subtire ca la maioneza, amestecand continuu.
Cand terminati uleiul, gustati de sare sa vedeti daca mai e nevoie sa sare. In principiu nu ar trebui, dar depinde de gust. Puteti adauga si un pic de zeama de lamaie daca va place gustul mai acid. Eu personal prefer gustul mai putin acid.
Cand terminati uleiul, gustati de sare sa vedeti daca mai e nevoie sa sare. In principiu nu ar trebui, dar depinde de gust. Puteti adauga si un pic de zeama de lamaie daca va place gustul mai acid. Eu personal prefer gustul mai putin acid.
Deci ati pregatit sosul si crutoanele. Trebuie doar sa gatiti crevetii. Incalziti o tigaie de fonta si prajiti crevetii la foc mediu pentru 30-40 de secunde pe fiecare parte.
Deci ati pregatit sosul si crutoanele. Trebuie doar sa gatiti crevetii. Incalziti o tigaie de fonta si prajiti crevetii la foc mediu pentru 30-40 de secunde pe fiecare parte.
Cand sunt gata, scoateti-i pe o farfurie si incepeti sa asamblati.
Cand sunt gata, scoateti-i pe o farfurie si incepeti sa asamblati.
Spalati salata si asezati-o intr-un bol. Adaugati 1-2 linguri de dressing si amestecati astfel incat toate frunzele de salata sa fie acoperite cu dressing. Impartiti salata intre doua farfurii si puneti crevetii si crutoanele peste. Mai adaugati dressing dupa gust si serviti imediat.
Spalati salata si asezati-o intr-un bol. Adaugati 1-2 linguri de dressing si amestecati astfel incat toate frunzele de salata sa fie acoperite cu dressing. Impartiti salata intre doua farfurii si puneti crevetii si crutoanele peste. Mai adaugati dressing dupa gust si serviti imediat.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!