Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Dovlecei Patison umpluti cu orez

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
 chef profile img

Emilia gateste

985 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Dovlecei Patison umpluti cu orez
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Dovlecei Patison umpluti cu orez

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
chef profile img

Emilia gateste

985 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Tradus din engleza, Squash Pattypan este o varietate de dovlecei de vara, remarcabila pentru forma rotunda, dantelata si putin adanca si marginile zvelte. Desi are o forma deosebita, are un gust foarte asemanator cu al dovlecelului obisnuit. Am ales sa-i umplu cu un amestec de orez si au iesit pur si simplu deliciosi. Dovlecelul se inmoaie si poate fi mancat alaturi de orez, nu serveste doar ca ”suport.” Va recomand cu drag aceasta reteta!

Dovlecei Patison umpluti cu orez

(*)(*)(*)(*)(*) ( 3 )

Pregatire

20 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Emilia gateste
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Tradus din engleza, Squash Pattypan este o varietate de dovlecei de vara, remarcabila pentru forma rotunda, dantelata si putin adanca si marginile zvelte. Desi are o forma deosebita, are un gust foarte asemanator cu al dovlecelului obisnuit. Am ales sa-i umplu cu un amestec de orez si au iesit pur si simplu deliciosi. Dovlecelul se inmoaie si poate fi mancat alaturi de orez, nu serveste doar ca ”suport.” Va recomand cu drag aceasta reteta!

Ingrediente

Portii:
  • 2 buc dovlecei
  • 250 gr orez
  • 3 buc morcovi
  • 4 buc ceapa
  • 250 ml suc de rosii
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • dupa gust cimbru
  • 1 lingura untura
  • 2 buc rosii
  • 250 ml apa
  • 1 buc oua
  • 1 legatura patrunjel
  • 1dovlecei
    2 buc
  • 2orez
    250 gr
  • 3morcovi
    3 buc
  • 4ceapa
    4 buc
  • 5suc de rosii
    250 ml
  • 6sare
    dupa gust
  • 7piper
    dupa gust
  • 8cimbru
    dupa gust
  • 9untura
    1 lingura
  • 10rosii
    2 buc
  • 11apa
    250 ml
  • 12oua
    1 buc
  • 13patrunjel
    1 legatura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (3)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
3 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (3)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Dantes
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iul. 21, 11:21
Buni!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iul. 21, 09:53
Mmmm, ce buni sunt!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
learning to cook
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iul. 21, 03:09
🥰🥰🥰
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.