Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Lasagna cu spanac, branza de capra, bacon afumat si alune

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

KitchenShop

466 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Lasagna cu spanac, branza de capra, bacon afumat si alune
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Lasagna cu spanac, branza de capra, bacon afumat si alune

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

KitchenShop

466 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Istoria acestui tip de preparat a inceput in Roma antica, iar in prezent calatoreste prin toate bucatariile din lume, adaptandu-se fiecarei retete. Se spune ca numarul ideal de straturi pe care ar trebui sa il aiba o lasagna perfecta este 5, dar pana la urma important este sa-ti incapa in tava. Sa ai spor si caldura in cuptor!

Lasagna cu spanac, branza de capra, bacon afumat si alune

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

KitchenShop
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Istoria acestui tip de preparat a inceput in Roma antica, iar in prezent calatoreste prin toate bucatariile din lume, adaptandu-se fiecarei retete. Se spune ca numarul ideal de straturi pe care ar trebui sa il aiba o lasagna perfecta este 5, dar pana la urma important este sa-ti incapa in tava. Sa ai spor si caldura in cuptor!

Ingrediente

Portii:
  • 300 gr foi de lasagna
  • 1 kg spanac
  • 200 gr branza
  • 200 gr bacon
  • 40 gr alune
  • 2 buc oua
  • 400 gr branza mozzarella
  • 40 ml smantana pentru gatit
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 varf de cutit nucsoara
  • 1foi de lasagna
    300 gr
  • 2spanac
    1 kg
  • 3branza
    200 gr
  • 4bacon
    200 gr
  • 5alune
    40 gr
  • 6oua
    2 buc
  • 7branza mozzarella
    400 gr
  • 8smantana pentru gatit
    40 ml
  • 9ulei de masline
    3 linguri
  • 10nucsoara
    1 varf de cutit

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Razatoare inox - Westmark
28 leiÎn stoc
Razatoare aluat, inox "Spätzle" - Westmark
79 leiÎn stoc
Strecuratoare inox, 24cm - Zwilling
165 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.