328 retete postate
328 retete postate
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
1 ora
Preparare
30 minute
Favorita de
1 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareSe taie prunele in patru, se pun in oala in care se face gemul, se acopera cu un rand de zahar, deasupra se pun corcodusele desfacute in jumatate ca sa-si lase zeama, iar peste acestea se pune restul de zahar. Se lasa acoperite pana a doua zi. Se pune cratita pe foc, se amesteca mereu sa nu se prinda.
Se taie prunele in patru, se pun in oala in care se face gemul, se acopera cu un rand de zahar, deasupra se pun corcodusele desfacute in jumatate ca sa-si lase zeama, iar peste acestea se pune restul de zahar. Se lasa acoperite pana a doua zi. Se pune cratita pe foc, se amesteca mereu sa nu se prinda.
Dupa 30 de minute, peste prune si corcoduse se pun scortisoara, ghimbirul, romul si zeama de lamaie. Se mai lasa la fiert 30-40 de minute.
Dupa 30 de minute, peste prune si corcoduse se pun scortisoara, ghimbirul, romul si zeama de lamaie. Se mai lasa la fiert 30-40 de minute.
Puneti putina compozitie pe o farfurioara si vedeti daca se imprastie, astfel veti observa daca mai trebuie lasate la fiert. Borcanele spalate si clatite sunt oparite cu apa fiarta pe margine, se lasa sa se usuce, dupa care se introduc la cuptor, fara capac pentru 15-20 de minute.
Puneti putina compozitie pe o farfurioara si vedeti daca se imprastie, astfel veti observa daca mai trebuie lasate la fiert. Borcanele spalate si clatite sunt oparite cu apa fiarta pe margine, se lasa sa se usuce, dupa care se introduc la cuptor, fara capac pentru 15-20 de minute.
Se pune gemul in borcane, se mai da la cuptor pentru 15 minute, se pun capacele si se mai lasa la cuptor 30 de minute, cu usa intredeschisa.
Se pune gemul in borcane, se mai da la cuptor pentru 15 minute, se pun capacele si se mai lasa la cuptor 30 de minute, cu usa intredeschisa.
Pentru gatirea acestei retete, de complexitate redusa, nu se acorda puncte KitchenShop. Multumim pentru intelegere.
Se taie prunele in patru, se pun in oala in care se face gemul, se acopera cu un rand de zahar, deasupra se pun corcodusele desfacute in jumatate ca sa-si lase zeama, iar peste acestea se pune restul de zahar. Se lasa acoperite pana a doua zi. Se pune cratita pe foc, se amesteca mereu sa nu se prinda.
Se taie prunele in patru, se pun in oala in care se face gemul, se acopera cu un rand de zahar, deasupra se pun corcodusele desfacute in jumatate ca sa-si lase zeama, iar peste acestea se pune restul de zahar. Se lasa acoperite pana a doua zi. Se pune cratita pe foc, se amesteca mereu sa nu se prinda.
Dupa 30 de minute, peste prune si corcoduse se pun scortisoara, ghimbirul, romul si zeama de lamaie. Se mai lasa la fiert 30-40 de minute.
Dupa 30 de minute, peste prune si corcoduse se pun scortisoara, ghimbirul, romul si zeama de lamaie. Se mai lasa la fiert 30-40 de minute.
Puneti putina compozitie pe o farfurioara si vedeti daca se imprastie, astfel veti observa daca mai trebuie lasate la fiert. Borcanele spalate si clatite sunt oparite cu apa fiarta pe margine, se lasa sa se usuce, dupa care se introduc la cuptor, fara capac pentru 15-20 de minute.
Puneti putina compozitie pe o farfurioara si vedeti daca se imprastie, astfel veti observa daca mai trebuie lasate la fiert. Borcanele spalate si clatite sunt oparite cu apa fiarta pe margine, se lasa sa se usuce, dupa care se introduc la cuptor, fara capac pentru 15-20 de minute.
Se pune gemul in borcane, se mai da la cuptor pentru 15 minute, se pun capacele si se mai lasa la cuptor 30 de minute, cu usa intredeschisa.
Se pune gemul in borcane, se mai da la cuptor pentru 15 minute, se pun capacele si se mai lasa la cuptor 30 de minute, cu usa intredeschisa.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!