Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Vinete si dovlecei la cuptor, cu branza Halloumi

(*)(*)(*)(*)(*) (11)
 chef profile img

Aromeinbucate

201 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Vinete si dovlecei la cuptor, cu branza Halloumi
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Vinete si dovlecei la cuptor, cu branza Halloumi

(*)(*)(*)(*)(*) (11)
chef profile img

Aromeinbucate

201 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

45 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Usoara

Vinete la cuptor cu branza Halloumi, una dintre retetele mele preferate! Se face foarte rapid si aromele merg de minune impreuna.

Vinete si dovlecei la cuptor, cu branza Halloumi

(*)(*)(*)(*)(*) ( 11 )

Pregatire

45 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Usoara

Aromeinbucate
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Vinete la cuptor cu branza Halloumi, una dintre retetele mele preferate! Se face foarte rapid si aromele merg de minune impreuna.

Ingrediente

Portii:
  • 225 gr branza Halloumi
  • 1 kg vinete
  • 0.5 buc dovlecei
  • 2 buc ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 1 buc ardei iute
  • 400 gr rosii in bulion
  • 200 ml suc de rosii
  • 100 ml apa
  • 6 linguri ulei de masline
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1branza Halloumi
    225 gr
  • 2vinete
    1 kg
  • 3dovlecei
    0.5 buc
  • 4ceapa
    2 buc
  • 5usturoi
    3 catei
  • 6ardei iute
    1 buc
  • 7rosii in bulion
    400 gr
  • 8suc de rosii
    200 ml
  • 9apa
    100 ml
  • 10ulei de masline
    6 linguri
  • 11sare
    dupa gust
  • 12piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (11)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
11 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (11)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Alin
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 21, 09:26
ce bine arata acest preparat
e obligatoriu sa incerc!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
MihaelaB
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 21, 12:15
O explozie de arome si culori!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Carina
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 21, 10:26
Ce frumos arata mancarica!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Adrian
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 21, 03:29
Superb preparat!
De revista!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Roberta
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 21, 02:11
Arata impecabil! Imi ploua in gura!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Cris.Tina
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 21, 03:22
Arata super bine!
Super bun!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Gabita
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 21, 03:22
ce prezentare frumoasa!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 21, 04:48
Gustos!
1
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Baking❤️
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 21, 04:12
Super plate
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 21, 12:25
Cat de bine arata !
Super gustoasa mancarica ta cu vinete si dovlecei...si halloumi.
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (2)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.