Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Somon afumat cu carne de crab

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

de Buyer

31 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Somon afumat cu carne de crab
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Somon afumat cu carne de crab

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

de Buyer

31 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

15 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Un preparat foarte fin, delicat, ce ar face senzatie in orice circumstanta. Este usor de pregatit si usor adaptabil. Te invit sa incerci aceasta reteta!

Somon afumat cu carne de crab

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

15 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

de Buyer
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Un preparat foarte fin, delicat, ce ar face senzatie in orice circumstanta. Este usor de pregatit si usor adaptabil. Te invit sa incerci aceasta reteta!

Ingrediente

Portii:
  • 50 ml supa de peste
  • 200 gr peste somon afumat
  • 2 gr gelatina
  • 10 gr unt
  • 5 gr frisca
  • 100 gr crab
  • 1supa de peste
    50 ml
  • 2peste somon afumat
    200 gr
  • 3gelatina
    2 gr
  • 4unt
    10 gr
  • 5frisca
    5 gr
  • 6crab
    100 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.