78 retete postate
78 retete postate
Pregatire
15 minute
Preparare
25 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
15 minute
Preparare
25 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareIncepem prin a imparti iaurtul in 3 parti egale (cate 200 g).
Incepem prin a imparti iaurtul in 3 parti egale (cate 200 g).
Punem 200 g iaurt si 100 g ciocolata maruntita, in blender si mixam pana cand avem o compozitie omogena, dupa care transferam in pahare/borcane si spalam paharul de la blender.
Punem 200 g iaurt si 100 g ciocolata maruntita, in blender si mixam pana cand avem o compozitie omogena, dupa care transferam in pahare/borcane si spalam paharul de la blender.
Peste vom pune ciocolata ramasa maruntita.
Peste vom pune ciocolata ramasa maruntita.
Punem alte 200 g iaurt si 100 g capsuni in blender si mixam iar pana cand compozitia este omogena, dupa care, la fel, transferam in pahare/borcane si spalam paharul de la blender.
Punem alte 200 g iaurt si 100 g capsuni in blender si mixam iar pana cand compozitia este omogena, dupa care, la fel, transferam in pahare/borcane si spalam paharul de la blender.
Peste, vom pune capsunele ramase, taiate cubulete.
Peste, vom pune capsunele ramase, taiate cubulete.
Iaurtul ramas impreuna cu esenta de vanilie le amestecam bine si punem deasupra in pahare.
Iaurtul ramas impreuna cu esenta de vanilie le amestecam bine si punem deasupra in pahare.
Peste, punem mango taiat cuburi mici.
Peste, punem mango taiat cuburi mici.
Intr-un bol, mixam frisca pana cand face varfuri tari.
Intr-un bol, mixam frisca pana cand face varfuri tari.
Transferam frisca intr-un pos, sau pur si simplu o punem in pahare cu ajutorul unei linguri.
Transferam frisca intr-un pos, sau pur si simplu o punem in pahare cu ajutorul unei linguri.
Decojim bananele si le taiem in jumatati egale, pe lungime si pe inaltime.
Decojim bananele si le taiem in jumatati egale, pe lungime si pe inaltime.
Punem bananele in pahar, decoram cu caramel si cirese.
Punem bananele in pahar, decoram cu caramel si cirese.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Incepem prin a imparti iaurtul in 3 parti egale (cate 200 g).
Incepem prin a imparti iaurtul in 3 parti egale (cate 200 g).
Punem 200 g iaurt si 100 g ciocolata maruntita, in blender si mixam pana cand avem o compozitie omogena, dupa care transferam in pahare/borcane si spalam paharul de la blender.
Punem 200 g iaurt si 100 g ciocolata maruntita, in blender si mixam pana cand avem o compozitie omogena, dupa care transferam in pahare/borcane si spalam paharul de la blender.
Peste vom pune ciocolata ramasa maruntita.
Peste vom pune ciocolata ramasa maruntita.
Punem alte 200 g iaurt si 100 g capsuni in blender si mixam iar pana cand compozitia este omogena, dupa care, la fel, transferam in pahare/borcane si spalam paharul de la blender.
Punem alte 200 g iaurt si 100 g capsuni in blender si mixam iar pana cand compozitia este omogena, dupa care, la fel, transferam in pahare/borcane si spalam paharul de la blender.
Peste, vom pune capsunele ramase, taiate cubulete.
Peste, vom pune capsunele ramase, taiate cubulete.
Iaurtul ramas impreuna cu esenta de vanilie le amestecam bine si punem deasupra in pahare.
Iaurtul ramas impreuna cu esenta de vanilie le amestecam bine si punem deasupra in pahare.
Peste, punem mango taiat cuburi mici.
Peste, punem mango taiat cuburi mici.
Intr-un bol, mixam frisca pana cand face varfuri tari.
Intr-un bol, mixam frisca pana cand face varfuri tari.
Transferam frisca intr-un pos, sau pur si simplu o punem in pahare cu ajutorul unei linguri.
Transferam frisca intr-un pos, sau pur si simplu o punem in pahare cu ajutorul unei linguri.
Decojim bananele si le taiem in jumatati egale, pe lungime si pe inaltime.
Decojim bananele si le taiem in jumatati egale, pe lungime si pe inaltime.
Punem bananele in pahar, decoram cu caramel si cirese.
Punem bananele in pahar, decoram cu caramel si cirese.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!