Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Banana Split Parfait

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Dragoș

78 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Banana Split Parfait
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Banana Split Parfait

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Dragoș

78 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

15 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Fresh, racoritor, simplu de facut si mai ales nu foarte dulce! Cam asta reprezinta acest desert.

Banana Split Parfait

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )
aprilie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare
Categorii:  Deserturi

Pregatire

15 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Deserturi
Dragoș
Mini Chef
gatesc.co

Prezentare

Fresh, racoritor, simplu de facut si mai ales nu foarte dulce! Cam asta reprezinta acest desert.
aprilie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
desert
  • 600 gr iaurt
  • 150 gr ciocolata
  • 150 gr capsuni
  • 200 ml frisca lichida
  • 50 gr mango
  • 2 buc banane
  • 30 gr cirese din compot
  • 30 gr caramel sarat
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1iaurt
    600 gr
  • 2ciocolata
    150 gr
  • 3capsuni
    150 gr
  • 4frisca lichida
    200 ml
  • 5mango
    50 gr
  • 6banane
    2 buc
  • 7cirese din compot
    30 gr
  • 8caramel sarat
    30 gr
  • 9esenta de vanilie
    1 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

    Incepem prin a imparti iaurtul in 3 parti egale (cate 200 g).

    Incepem prin a imparti iaurtul in 3 parti egale (cate 200 g).

  • Pasul 2
    terminat

    Punem 200 g iaurt si 100 g ciocolata maruntita, in blender si mixam pana cand avem o compozitie omogena, dupa care transferam in pahare/borcane si spalam paharul de la blender.

    Punem 200 g iaurt si 100 g ciocolata maruntita, in blender si mixam pana cand avem o compozitie omogena, dupa care transferam in pahare/borcane si spalam paharul de la blender.

  • Pasul 3
    terminat

    Peste vom pune ciocolata ramasa maruntita.

    Peste vom pune ciocolata ramasa maruntita.

  • Pasul 4
    terminat

    Punem alte 200 g iaurt si 100 g capsuni in blender si mixam iar pana cand compozitia este omogena, dupa care, la fel, transferam in pahare/borcane si spalam paharul de la blender.

    Punem alte 200 g iaurt si 100 g capsuni in blender si mixam iar pana cand compozitia este omogena, dupa care, la fel, transferam in pahare/borcane si spalam paharul de la blender.

  • Pasul 5
    terminat

    Peste, vom pune capsunele ramase, taiate cubulete.

    Peste, vom pune capsunele ramase, taiate cubulete.

  • Pasul 6
    terminat

    Iaurtul ramas impreuna cu esenta de vanilie le amestecam bine si punem deasupra in pahare.

    Iaurtul ramas impreuna cu esenta de vanilie le amestecam bine si punem deasupra in pahare.

  • Pasul 7
    terminat

    Peste, punem mango taiat cuburi mici.

    Peste, punem mango taiat cuburi mici.

  • Pasul 8
    terminat

    Intr-un bol, mixam frisca pana cand face varfuri tari.

    Intr-un bol, mixam frisca pana cand face varfuri tari.

  • Pasul 9
    terminat

    Transferam frisca intr-un pos, sau pur si simplu o punem in pahare cu ajutorul unei linguri.

    Transferam frisca intr-un pos, sau pur si simplu o punem in pahare cu ajutorul unei linguri.

  • Pasul 10
    terminat

    Decojim bananele si le taiem in jumatati egale, pe lungime si pe inaltime.

    Decojim bananele si le taiem in jumatati egale, pe lungime si pe inaltime.

  • Pasul 11
    terminat

    Punem bananele in pahar, decoram cu caramel si cirese.

    Punem bananele in pahar, decoram cu caramel si cirese.

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

    Incepem prin a imparti iaurtul in 3 parti egale (cate 200 g).

    Incepem prin a imparti iaurtul in 3 parti egale (cate 200 g).

  • Pasul 2
    terminat

    Punem 200 g iaurt si 100 g ciocolata maruntita, in blender si mixam pana cand avem o compozitie omogena, dupa care transferam in pahare/borcane si spalam paharul de la blender.

    Punem 200 g iaurt si 100 g ciocolata maruntita, in blender si mixam pana cand avem o compozitie omogena, dupa care transferam in pahare/borcane si spalam paharul de la blender.

  • Pasul 3
    terminat

    Peste vom pune ciocolata ramasa maruntita.

    Peste vom pune ciocolata ramasa maruntita.

  • Pasul 4
    terminat

    Punem alte 200 g iaurt si 100 g capsuni in blender si mixam iar pana cand compozitia este omogena, dupa care, la fel, transferam in pahare/borcane si spalam paharul de la blender.

    Punem alte 200 g iaurt si 100 g capsuni in blender si mixam iar pana cand compozitia este omogena, dupa care, la fel, transferam in pahare/borcane si spalam paharul de la blender.

  • Pasul 5
    terminat

    Peste, vom pune capsunele ramase, taiate cubulete.

    Peste, vom pune capsunele ramase, taiate cubulete.

  • Pasul 6
    terminat

    Iaurtul ramas impreuna cu esenta de vanilie le amestecam bine si punem deasupra in pahare.

    Iaurtul ramas impreuna cu esenta de vanilie le amestecam bine si punem deasupra in pahare.

  • Pasul 7
    terminat

    Peste, punem mango taiat cuburi mici.

    Peste, punem mango taiat cuburi mici.

  • Pasul 8
    terminat

    Intr-un bol, mixam frisca pana cand face varfuri tari.

    Intr-un bol, mixam frisca pana cand face varfuri tari.

  • Pasul 9
    terminat

    Transferam frisca intr-un pos, sau pur si simplu o punem in pahare cu ajutorul unei linguri.

    Transferam frisca intr-un pos, sau pur si simplu o punem in pahare cu ajutorul unei linguri.

  • Pasul 10
    terminat

    Decojim bananele si le taiem in jumatati egale, pe lungime si pe inaltime.

    Decojim bananele si le taiem in jumatati egale, pe lungime si pe inaltime.

  • Pasul 11
    terminat

    Punem bananele in pahar, decoram cu caramel si cirese.

    Punem bananele in pahar, decoram cu caramel si cirese.

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
olimpiainbucatarie
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 21, 02:37
Super apetisant!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.