Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Focaccia cu rosii, chimen, struguri si parmezan

(*)(*)(*)(*)(*) (6)
 chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Focaccia cu rosii, chimen, struguri si parmezan
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Focaccia cu rosii, chimen, struguri si parmezan

(*)(*)(*)(*)(*) (6)
chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Am pregatit pentru ai mei, intr-o dupa amiaza, o focaccia rapida, cu rosii colorate si vesele, peste care am pus chimen macinat, o combinatie tare gustoasa. Am pus si cateva boabe de struguri si putin parmezan. Daca va place combinatia dulce-sarat, trebuie sa incercati si voi aceasta focaccia! E tare aromata!

Focaccia cu rosii, chimen, struguri si parmezan

(*)(*)(*)(*)(*) ( 6 )

Pregatire

20 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Am pregatit pentru ai mei, intr-o dupa amiaza, o focaccia rapida, cu rosii colorate si vesele, peste care am pus chimen macinat, o combinatie tare gustoasa. Am pus si cateva boabe de struguri si putin parmezan. Daca va place combinatia dulce-sarat, trebuie sa incercati si voi aceasta focaccia! E tare aromata!

Ingrediente

Portii:
aluat
  • 280 gr faina
  • 180 ml apa
  • 1 lingurita sare
  • 5 gr drojdie instant
  • 25 ml ulei
  • 1 lingura vin alb
  • 1faina
    280 gr
  • 2apa
    180 ml
  • 3sare
    1 lingurita
  • 4drojdie instant
    5 gr
  • 5ulei
    25 ml
  • 6vin alb
    1 lingura
topping
  • 7 buc rosii Cherry
  • 1 buc rosii
  • dupa gust sare de mare
  • dupa gust struguri albi
  • dupa gust parmezan
  • 1 lingura ulei
  • varf de cutit busuioc uscat
  • varf de cutit chimen macinat
  • 1rosii Cherry
    7 buc
  • 2rosii
    1 buc
  • 3sare de mare
    dupa gust
  • 4struguri albi
    dupa gust
  • 5parmezan
    dupa gust
  • 6ulei
    1 lingura
  • 7busuioc uscat
    varf de cutit
  • 8chimen macinat
    varf de cutit
in plus
  • 40 gr faina
  • 1faina
    40 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tava pizza, 32 cm, aluminiu CHOC - de Buyer
135 leiÎn stoc
Tava pizza, 28 cm, aluminiu CHOC - de Buyer
120 leiÎn stoc
Feliator pizza, inox, 10 cm - OXO
79 leiÎn stoc
Tava pizza, otel, 33 cm - Westmark
54 leiÎn stoc
Rola aluat pentru pizza - Westmark
55 leiÎn stoc
Oliviera 5 piese "Wien" - Westmark
115 leiÎn stoc
Oliviera 4 piese - Kitchen Craft
145 leiÎn stoc

Recenzii (6)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
6 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (6)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Eufrosina
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 21, 11:52
Ce bună trebuie să fie !
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 21, 10:27
Arata intr-un mare fel!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 21, 04:12
O felie si pentru mine !
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Roberta
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 21, 03:03
Arata divin!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Dantes
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 21, 02:32
Buna!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Aromeinbucate
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 21, 12:33
Arata minunat!
Ce bine arata, imi place tare mult :)
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.