Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort cu caramel si vanilie

(*)(*)(*)(*)(*) (5)
 chef profile img

Food by Ramo

149 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Tort cu caramel si vanilie
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort cu caramel si vanilie

(*)(*)(*)(*)(*) (5)
chef profile img

Food by Ramo

149 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

40 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Acest tort cu crema de caramel este unul absolut delicios. Pentru a avea un balans bun intre aroma dulce a caramelului, eu am ales sa fac la interior si o crema de vanilie in care am pus si cateva coacaze pentru un plus de gust.

Tort cu caramel si vanilie

(*)(*)(*)(*)(*) ( 5 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

40 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Categorii:  Deserturi , Party
Food by Ramo
Mini Chef
gatesc.co

Prezentare

Acest tort cu crema de caramel este unul absolut delicios. Pentru a avea un balans bun intre aroma dulce a caramelului, eu am ales sa fac la interior si o crema de vanilie in care am pus si cateva coacaze pentru un plus de gust.

Ingrediente

Portii:
blat
  • 4 buc oua
  • 6 linguri zahar
  • 8 linguri faina
  • 8 linguri ulei
  • 0.5 lingurita praf de copt
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 1oua
    4 buc
  • 2zahar
    6 linguri
  • 3faina
    8 linguri
  • 4ulei
    8 linguri
  • 5praf de copt
    0.5 lingurita
  • 6esenta de vanilie
    2 lingurite
crema de vanilie
  • 2 buc galbenus de ou
  • 60 gr zahar
  • 250 ml lapte
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 40 gr unt
  • 100 gr coacaze rosii
  • 1galbenus de ou
    2 buc
  • 2zahar
    60 gr
  • 3lapte
    250 ml
  • 4faina
    2 linguri
  • 5esenta de vanilie
    1 lingurita
  • 6unt
    40 gr
  • 7coacaze rosii
    100 gr
crema cu caramel
  • 110 gr unt
  • 1 lingura zahar pudra
  • 500 gr branza Mascarpone
  • 1unt
    110 gr
  • 2zahar pudra
    1 lingura
  • 3branza Mascarpone
    500 gr
sosul caramel
  • 250 gr zahar
  • 60 gr unt
  • 200 ml frisca lichida
  • 1zahar
    250 gr
  • 2unt
    60 gr
  • 3frisca lichida
    200 ml
insiropat
  • 200 ml suc din compot
  • 1suc din compot
    200 ml
decor
  • dupa gust nuca de cocos
  • dupa gust ciocolata
  • 1nuca de cocos
    dupa gust
  • 2ciocolata
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (5)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
5 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (5)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 21, 03:27
Un tort frumos si delicios!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
olimpiainbucatarie
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 21, 09:24
Arata super apetisant!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Roberta
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 21, 05:00
De revista! Arata superb!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 21, 02:07
O frumusete de tort !
Ador caramelul. Am trecut reteta pe lista.
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Aromeinbucate
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 21, 02:07
Delicios!
Arata excelent, nu mai vb de gust, cred ca fost ceva cu adevarat deosebit :)
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.