Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Frappe cu gheata si frisca

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

SuperPlate

456 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Frappe cu gheata si frisca
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Frappe cu gheata si frisca

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

SuperPlate

456 retete postate

gatesc.co
Master Chef

Pregatire

1 minut

Preparare

1 minut

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Perfect pentru diminetile in care ne simtitm obositi, dar vrem sa ne si rasfatam cu o bautura-desert.

Frappe cu gheata si frisca

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 minut

Preparare

1 minut

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

SuperPlate
Master Chef
gatesc.co

Prezentare

Perfect pentru diminetile in care ne simtitm obositi, dar vrem sa ne si rasfatam cu o bautura-desert.

Ingrediente

Portii:
  • 120 ml cafea
  • 50 ml lapte condensat
  • 5 buc cuburi de gheata
  • 2 linguri frisca
  • 2 lingurite sirop de ciocolata
  • 1 lingurita zahar de cocos
  • 1cafea
    120 ml
  • 2lapte condensat
    50 ml
  • 3cuburi de gheata
    5 buc
  • 4frisca
    2 linguri
  • 5sirop de ciocolata
    2 lingurite
  • 6zahar de cocos
    1 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Pentru gatirea acestei retete, de complexitate redusa, nu se acorda puncte KitchenShop. Multumim pentru intelegere.

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.